Tuesday, 11 June 2019

Mimsy: Ai Weiwei er en bangebuksJournalist og forfatter Helle Merete Brix skriver på Facebook om udstillingen Den politiske kunst i Læsø Kunsthal:


"Weekendavisen og Marta Sørensen har en interessant artikel i avisen i dag om kunst-dramaet på Læsø. Ai Weiwei har trukket sit bidrag til udstillingen om politisk kunst i protest mod, at også værker af Uwe Max Jensen, Dan Park og Lars Vilks indgår i udstillingen.

Her på facebook kunne man se, at den britiske kunstner Mimsy (et pseudonym, min bemærkning), der bidrager med et værk ikke har høje meninger om Weiweis beslutning. I følge organisationen Passion for Freedom kalder Mimsy Weiwei for en "whimp". Det er vel et "klynkehoved" eller en "bangebuks".

En række af Dan Parks billeder og Mimsys berømte installation "ISIS in Sylvania" er i øvrigt, så vidt jeg er orienteret, købt af to danske kunstsamlere, der ønsker at være anonyme. Det er et overset aspekt i kulturjournalistikken: Hvem køber de kontroversielle kunstneres værker? Her er artiklen, kræver muligvis log-in, men man kunne jo også købe en papiravis"


Se også
Afsløring: Pernille Skipper fra Enhedslisten forbindes til Hizb ut-Tahrir og stening af kvinder

Medlem af Statens Kunstfond - Søren Assenholt - boykotter Læsø Kunsthal, fordi kunsthallen udstiller Dan Park og Uwe Max Jensen

Sinem Demir kom ikke i folketinget; Enhedslistens parløb med Muhammedkrisen 's bagmand Kasem Said Ahmad var ikke nok til at sikre tilstrækkeligt med muslimske stemmer

Alternativet 's valgkamp: Over 1000 muslimer til hemmeligt islamisk vælgermøde

1 comment:

  1. ..Og Waahwaa's lorte"kunst" er ingen kunst. Send ham hjem til rismarkerne, så han endelig kan gøre noget godt for andre, i stedet for at nasse og forsøge at stjæle legoklodser til sit lort- og hans gode nasservenner i Danmark kan passende tage med og lære at bestille noget og deres infantile og kedelige farveladeøvelser kan deles ud til næste ramadan som koranillustrationer af muhammeds bræk.

    ReplyDelete