Friday, 14 June 2019

Islamisk dobbeltspil på Folkemødet: Fredsprojekt og IS-finger



I dag vil ræverøde journalister, politikere og andre venligboere flokkes om en kvinde på Folkemødet på Bornholm. Den pakistanske migrant Uzma Ahmed afholder en 'kærlighed og kage - fredsfest' på solskinsøen, der er befolket af den ypperste danske elite i disse dage.

Men alle de venstreorienterede venligboere glemmer Uzma Ahmads sande rolle, som hun ofte skjuler for offentligheden - hendes kamp for islam og religiøs dominans.

Her ses Uzma Ahmad med sit karakteristiske smil, mens hun viser den såkaldte 'IS-finger'. Et håndtegn, der er blevet synonym med terroristerne i Islamisk Stat.

Håndtegnet er et islamisk tegn, der skal vise dominans overfor den vantro kultur og signalere, at 'der kun findes en gud - muslimernes Allah'. Det er dette tegn, den 'fredselskende' islamist Uzma Ahmed viser, og de godtroende venligboere følger straks hendes religiøse projekt. Islam skal dominere de vantro.

Pakistanske Uzma Ahmed var med til at danne Alternativet, og hun lever af at rådgive om integration - mens hun kaster sin 'IS-finger' i vejret, når de naive danskere vender ryggen til.


Se også
Morten Østergaard på Sjælsmark: Omfavner kriminelle og udviste migranter

2 comments:

  1. Denne agitator for islamisme lever af at rådgive om integration. Det er der også mange andre muslimer, der gør. Så tror da pokker, at det går skidt med den såkaldte integration.

    ReplyDelete