Sunday, 16 June 2019

Alternativet hylder Allah: Vil have indført sharia-svømning for børnValget er overstået. Sharia-toget bumler videre. Islamiseringen af Danmark kører på skinner.

I indvandrerghettoen Tingbjerg i København er der sharia-godkendt svømmeundervisning for børn. Den 40-årige skolelærer og far - Mikkel Elsinger - undrer sig over, at han ikke har adgang, når hans lille datter skal til svømmeundervisning i den muslimske ghettos svømmehal.

Islam og koranen har dikteret, at der kun er adgang for kvinder til børnenes svømmeundervisning. Fædre må vente et andet sted, da krop og sex er et tabu i islam.

Det er Alternativets kulturborgmester Franciska Rosenkilde, der har ansvaret for dette område i Købehavns Kommune. Men hun ser ingen problemer i, at fædre må vente i ærbar afstand til svømmeområdet, mens sharialoven bliver overholdt til punkt og prikke.

Franciska Rosenkilde mener, at muslimerne bliver "stærkere tilknyttet til fællesskabet", hvis man indfører sharia i for eksempel offentlige svømmehaller.

En kvinde påpeger på sociale medier, at det er "langt vigtigere" at indføre sharia-svømning for børn end at lade fædre følges med deres børn til svømning.

Franciska Rosenkilde svarer omgående på dette budskab: "Good point".

Alternativet mener altså, at det er en "god pointe", at fædres rettigheder i forbindelse med samværet med deres børn bliver formindsket i takt med, at sharialoven kommer til at herske i danske svømmehaller.

Alternativet kommer ikke til at stoppe sin islamisering af København, før sharialoven er fuldt implementeret i den hellige mangfoldigheds navn.


Se også
Danmarks Radio-chef: Fejrer Dannebrogs 800 år med et EU-flag

Medlem af Statens Kunstfond - Søren Assenholt - boykotter Læsø Kunsthal, fordi kunsthallen udstiller Dan Park og Uwe Max Jensen

Mimsy: Ai Weiwei er en bangebuks

Enhedslisten spræller i nettet: Spreder misinformation a la Sovjetunionen

Morten Østergaard på Sjælsmark: Omfavner kriminelle og udviste migranter

No comments:

Post a comment