Saturday, 2 February 2019

Dansk politi bliver islamiseret indefraDen muslimske politibetjent Elvir Abaz havde i går besøg af De Radikales partiformand.

Dette er et citat fra Elvir Abaz's Facebookprofil, hvor han sært nok også erklærer, at han som betjent ikke er "partipolitisk":

"Jeg kan godt lide Morten Østergaard og hans kamp for humanisme og ordentlighed i de her hysterisk umættelige, populistiske tider. Og ikke mindst fordi jeg i Morten Østergaard fornemmer et ordentligt og ærligt menneske, som oprigtigt lytter og interesserer sig for den givne virkelighed og de udfordringer vores samfund står overfor for."

Udover Elvir Abaz har Fyns Politi også islamisten Asmaa Abdol-Hamid ansat.

Mere om Elvir Abaz her.


Se også
Lars Løkke til danskerne: Drop terrorfrygten - men statsministeren bruger millioner af skattekroner på sin egen terrorsikring

Politiassistent Elvir Abaz: - Ytringsfrihed er en fantastisk værdi, som skal ånde magthaverne i nakken og modvirke magtmisbrug. Men ...

Allahternativet - korankaos og hadithhurlumhej i fuld effekt

3 comments:

 1. De er jo begge to landsforrædere.....

  er I blinde eller "bare"Landsforrædere???? S.U.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. Hvis vi ikke snart vågner op og ser hvad der foregår i samfundet nu og får sat en stopper for det ja så kommer vi desværre nok snart til at opleve en krig af en art????

  ReplyDelete