Monday, 21 January 2019

DR-journalister, der elsker islam og flygtninge: - Danskerne stammer fra "mørke mennesker"

Danmarks Radios journalister forspilder aldrig en chance for at fortælle, hvor balancerede og objektive de er.

Men hver gang man letter på låget til det licensfinansierede medie DR, så vælter der røde politiske holdninger, islam-glæde og multikulturalisme ud af munden på de ansatte på Danmarks Radio.

Senest har Danmarks Radio prøvet at opdrage danskerne til at omfavne muslimer og islam. Det foregår ved at fortælle de måbende licensbetalere, at "de jo stammer fra mørke mennesker".

Læg mærke til journalisterne Karin Lerbech Pedersen og Søren Ditlevsen / Søren Dalager Ditlevsen, der står bag den multikulturelle propaganda herunder:Lad os starte med Karin Lerbech Pedersen. Journalist på Danmarks Radio igennem flere år. Her ses hun glad ved en af muslimernes største helligdomme - Al-Aqsa-moskeen i Jerusalem.Karin Lerberch fra Danmark Radio erklærer på sociale medier, at hun er for "refugees welcome".

DR-journalisten er altså tilhænger af at byde endnu flere "flygtninge velkommen".Her er Karin Lerbech fra Danmarks Radio kritisk overfor De Konservative. Journalisten mener ikke, at islam prioriteres højt nok i Danmark. Hun spørger kritisk, hvorfor De Konservative ikke har mere opmærksomhed på islam.

Man må sige, at Danmarks Radio omfavner islam helt åbent.Her har Karin Lerbech skrevet en slags "nyhedsartikel" på hjemmesiden dr.dk i sektionen, der omhandler tro og religion.

Karin Lerbech skriver en positiv artikel om tyrkiske Özlem Cekic, der som muslim advarer danskerne om, at de ikke må blive bange og negative i kølvandet på muslimsk terror.

Det vigtige for Danmarks Radios journalister er, at danskernes syn på muslimer er godt og positivt trods den omfattende kampagne af muslimsk terrorisme, der rammer Danmark og den vestlige verden i disse år.Den "objektive" Danmarks Radio journalist Karin Lerbech viser også sit politiske tilhørsforhold her. Hun er "træt" af den højreorienterede præst og debattør Sørine Gotfredsen, der til tider er gæst i Danmarks Radios programmer.

Til gengæld er Karin Lerbech meget glad for den venstreorienterde feminist Emma Holten.Ligesom Alternativets Uffe Elbæk så mener Karin Lerbech, at fascisme, Hitlers nazisme med mere er på vej frem i Europa igen.

Man skal ikke gentage "fortiden", siger den islam-glade licensbetalte journalist.

Danmarks Radio føler sig ikke for fin til at smide "Hitler-kortet", hvis danskerne ikke vil tage islam til sig.Danmarks Radios journalist Søren Ditlevsen, der også har skrevet om "danskerne, der stammer fra mørke mennesker", er ikke et hak bedre end sin kollega.

Her inviterer islam-glade Søren Ditlevsen til et arrangement, der hedder "Flygtninge og muslimer er velkomne".


Her er plakaten til det arrangement, som Danmarks Radios Søren Ditlevsen opfordrer sine Facebook-følgere til at møde op til.

"Flygtninge og muslimer er velkomne" erklærer DR-journalisten. Læg mærke til at det også er skrevet på arabisk.


Som enhver god Danmarks Radio journalist er Søren Ditlevsen meget Trump-kritisk. Han har som stærkt venstreorienteret faktisk arbejdet i USA for den amerikanske præsident Barack Obama.

Her ses Søren Ditlevsen foran et af de kampagnekontorer, han arbejdede for. Tænk at Danmarks Radios journalister skilter så meget med deres politiske ståsted.Den Trump-kritiske Søren Ditlevsen bruger da også sit had til Trump aktivt på Danmarks Radio.

Her har Søren Ditlevsen valgt at skrive en såkaldt "nyhedsartikel" om, at USA's præsident bliver voldtaget i en amerikansk tegnefilm.

En kærkommen mulighed for at ydmyge den amerikanske præsident, som Søren Ditlevsen tydeligvis opfatter som sin modstander og fjende.Hver dag betaler danskerne tvungen licens til Danmarks Radio. Snart vil det foregå over skatten. Problemet er, at de såkaldt "objektive" journalister arbejder mod et erklæret mål: Danskerne, der betaler journalisternes løn, skal også mene det samme som journalisterne.

Dette er blot endnu et eksempel i rækken af "røde" journalister, der omfavner islam.

Fortjener Danmarks Radio sine milliarder af kroner hvert år?


(Tilsendt postering)


Se også
Danmark virker som en magnet på brune blottere

No comments:

Post a Comment