Saturday, 19 January 2019

Danmark virker som en magnet på brune blottere

Top 50: Udlændinge onanerer foran børn og kvinder - Danmark er et hit blandt blottere.

"Brune mennesker" onanerer offentligt overalt i Danmark.

Turistorganisationen Visit Denmark kører ikke reklamekampagne for dette fænomen endnu. Men stille og roligt er Danmark blevet et hit blandt især mellemøstlige og afrikanske borgere, der ønsker at vise deres kønsdele og masturbere foran specielt børn og kvinder.

Danmarks Statistik og de danske myndigheder laver ikke opgørelser over etnicitet og blottere. Så her er samlet hele 50 sager fra Gedser til Skagen.

Den typiske gennemsnitlige blotter virker til at være: Udlænding (mellemøstlig eller afrikansk udseende), brun hudfarve, moden mand på cirka 40 til 50 år, kort mørkt hår, fedladen og går i mørkt tøj.

Her er 50 sager tilfældigt udvalgt i forbindelse med efterlysninger i danske medier.

Læg mærke til at i de sager, hvor politiet finder gerningsmanden, er bøden typisk 5000 kroner.

Måske er det derfor, at Danmark er blevet en sand magnet på udenlandske mænd, der vil blotte sig og onanere foran børn og kvinder.

Smid bukserne - du slipper billigt i Danmark! Det burde være Visit Denmarks ny slogan.

1.- Januar 2019, Aarhus / Tilst. Mand svinger sit lem foran en lille pige.

Signalement: Mørk i huden, ikke-etnisk dansk, sort fuldskæg, sort tøj / hue.


2.- December 2018, Aarhus. Fire unge piger (en af dem er 14 år) står på en bus. En mand stiger på senere og sætter sig overfor dem. Han trækker sine bukser ned og rører ved sit lem, mens han har øjenkontakt med pigerne. De flygter ud af bussen, og manden forfølger dem i løb.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, udenlandsk udseende, sort kort hår, spidsnæset, dun på overlæben.


3.- Oktober 2018, Trøjborg, Aarhus. 23-årig kvinde møder klokken 22.15 en mand ved et busstoppested. Han sidder med sit lem fremme og onanerer. Politiet tilkaldes og anholder en udenlandsk mand med babyolie i lommen.

Den udenlandske mand får en bøde på 5000 kroner.


4.- September 2018, Nørre Alslev, Falster. En kvinde tager toget fra Høje Taastrup til Falster. Undervejs blotter en mand sig for hende. Hun står af på Nørre Alslev Station, og manden følger efter hende. Politiet tilkaldes og anholder manden.

Signalement: "Udenlandsk mand", 28 år. Får en bøde på 5000 kroner og overføres til politiets udlændingeafdeling.


5.- September 2018, Randers. En 26-årig kvinde konfronteres med en mand på en legeplads. Han sidder og onanerer og stirrer ud i luften.

Signalement: Udenlandsk udseende, karseklippet mørkt hår, kortklippet skæg. (Politiet finder ham ikke)


6.- August 2018, Skive. En mand kommer cyklende på Citronvej i Skive, da han ser en mand stå og onanere på åben gade.

Signalement: Udenlandsk mand, hvid t-shirt med et motiv af blomster. (Politiet har en formodning om, hvem han er).


7.- Juni 2018, Sønderborg. En 49-årig kvinde går tur i en skov. Hun møder en mand, der åbner bukserne og viser sine kønsdele frem. Hun har set samme mand på samme sted dagen før.

Manden anholdes på et asylcenter, hvor han har fået gratis ophold i Danmark. Blotteren er 32 år og kommer fra det rige land Kuwait i Mellemøsten.8.- Maj 2018, Holstebro. Mand viser sit stive lem til mindst fire forskellige kvinder - blandt andet en 14-årig pige og 30-årig kvinde. Manden antaster kvinderne for eksempel ved offentlige toiletter og trækker sine bukser ned foran dem.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, "udenlandsk afstamning", kort sort hår, sorte skægstubbe, joggingbukser og trøje med mørke stjerner på.


9.- April 2018, Hårlev, Sydsjælland. En "udenlandsk mand" trækker bukserne ned foran børn diverse steder. Blandt andet foran fire piger fra ni til 10 år på en sti i en skov. En syv-årig dreng bliver konfronteret med, at den 54-årige "udenlandske mand" viser sine kønsdele foran en skole.

Straffen er seks dagbøder på hver 250 kroner.


10.- April 2018, Sønderborg. En 78-årig går alene på en sti. En mand overhaler hende og siger noget på et fremmed sprog. Da han kommer forbi hende, vender han sig om og viser hende sit erigerede lem.

Senere samme dag ser en 66-årig kvinde manden gå frem og tilbage på et fortov med sit lem hængende ud af bukserne. Hun har nogle dage før set ham stå på samme sted med bukserne nede om anklerne og blotte sig.

Signalement: "Ikke dansk af udseende", brun hud, kort sort hår, mørkt tøj, 45 til 50 år. Taler et fremmed sprog.


11.- Februar 2018, Lystrup (ved Aarhus). Klokken 19.10 står en mand foran et ALDI supermarked og onanerer foran forbipasserende.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mellemøstligt udseende, cirka 40 år, mørk jakke.


12.- Oktober 2017, Aarhus. Mand onanerer, laver stønnelyde og blotter sig tre gange foran kvinder en søndag formiddag - tre forskellige steder. Ofrene er kvinder på 26, 30 og 32 år.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, 40 til 45 år, kronraget hoved, gammel cykel.


13.- September 2017, Faxe (Sydsjælland). Mand kommer kørende i ny hvid bil og spørger en 53-årig kvinde om vej. Manden åbner bukserne og viser hende sit lem. Kvinden løber hastigt væk.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mørk i huden, kort sort hår og skæg, taler dansk med accent.


14.- September 2017, Aarhus. To piger på 17 og 18 år er ude at løbe i en skov. De møder en mand, der trækker bukserne ned og begynder at onanere foran de forskrækkede piger.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, udlænding, 40 til 50 år, fedladen, kort sort hår, mørkeblå jakke.


15.- August 2017, Aarhus. To forskellige episoder på samme dag i en bus i Aarhus:

En 14-årig pige sidder i en bus, en mand sætter sig ved siden af hende og aer hende uopfordret på låret.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mellemøstlig, cirka 40 år, sort kort hår, skægstubbe, taler med accent.

En 16-årig pige kører i en bus. En mand sætter sig ned og lægger en hånd på hendes lår. "Du er meget smuk," siger han til pigen. Han tager hendes hånd og kysser den, mens han beføler hendes lår.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mellemøstlig, cirka 60 år, hvidt hår og skæg.

De følgende dage bliver også to kvinder på 19 og 27 år befølt i busser i Aarhus. De fortæller om "en ældre mellemøstlig mand" som gerningsmand.


16.- Juli 2017, Esbjerg. En mand følger efter en 14-årig pige, der går væk fra Esbjerg Banegård. Han har tidligere taget kontakt til hende på en togtur, hvor han har onaneret foran hende. Hun søger tilflugt hos en veninde nær banegården.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, udenlandsk udseende, cirka 50 år, mørkeblå bukser. (Manden har muligvis også blottet sig i Vognsbølparken i Esbjerg)


17.- Juli 2017, Ganløse, Nordsjælland. En pige kommer gående klokken 16.30. En slidt hvid varevogn kører forbi hende nogle gange. Manden i bilen spørger om vej og lokker pigen ind i bilen for at vise vej på mandens telefon. Imens lyner han sine bukser ned og viser sin penis til pigen.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, udenlandsk, sorthåret, brune øjne, skægstubbe, ældre mand, ryger.


18.- Juni 2017, Ikast. Mand blotter sig og viser sit lem i en mørk tunnel foran to forskellige piger på 10 og 12 år.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mørk i huden, blå jakke og bukser.


19.- Marts 2017, Kolding. En ung kvinde sidder på en bænk. Tre mænd kommer forbi. En af dem begynder at kysse kvinden og berøre hendes krop.

Signalement: Afrikansk af udseende, mørk hud, kort sort hår, taler dansk.


20.- December 2016, Ribe. En mand spærrer vejen for en 22-årig kvinde på cykel. Manden "rykker i sin penis".

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mellemøstlig, brun hud, sort hår. Sort jakke og mørke bukser.


21.- November 2016, Farum, Nordsjælland. Kvinde på 20 år tager toget fra København mod Farum. Undervejs sætter en mand sig overfor hende og onanerer.

Signalement: Mellemøstlig udseende, brun hud, sort hår, taler engelsk, blå jakke og bukser.


22.- August 2016, Fredericia. En mand i en lille bil stopper en kvinde og spørger om vej til stranden. Begynder at onanere foran kvinden.

Signalement: Ikke-etnisk dansker, mørk i huden, taler dansk, sort hår.


23.- August 2016, Esbjerg. Mand blotter sig foran flere kvinder. Han har gjort det i månedsvis ifølge politiet. Denne dag har han rulleskøjter på og onanerer blandt andet foran en 22-årig kvinde og to 14-årige piger.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mellemøstlig, brun hud, kort sort hår.


24.- Juni 2016, Slagelse. En mand blotter sig flere gange for kvinder og børn. Blandt ofrene er en 20-årig kvinde og senere en 39-årig mor med sin fem-årige datter. Manden onanerer og slår ud efter folk.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, fedladen, sort kort hår, talte dansk, blå t-shirt.


25.
- Maj 2016, Esbjerg. To piger på 12 og 13 år leger på en legeplads ved en skole. Pludselig stiller en mand sig foran dem og viser sine kønsdele og blottede numse.

Signalement: Brun i huden, sort kort hår, grå trøje, mørke bukser, 180 centimeter høj.


26.- Februar 2016, Helsingør. På en sti står en mand om aftenen og blotter sig og onanerer foran en kvinde.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, kraftig bygget, 40 til 50 år, sort tøj og hue.


27.
- Oktober 2015, Korsør, Sjælland. To kvinder overraskes af en udenlandsk mand i badet i Fitness World Korsør. Det foregår i kvindernes omklædningsrum vel og mærke. Manden står og onanerer, da kvinderne skal i bad.

Politiet anholder ham efter 20 minutter på flugt.


28.


- August 2015, Greve. En mand træder frem foran en cyklende 17-årig pige og blotter sit underliv.

Signalemet: Ikke-etnisk dansk, 45 til 50 år, brun hudfarve, fedladen, mørkt tøj og hue.


29.- Juli 2015, Bjerringbro, Midtjylland. En 17-årig dreng er ude at løbe en tur. Han møder en mand, der taler med accent og spørger om, han vil have sex. Imens trækker han ned i sine bukser og blotter sine kønsdele. Drengen løber væk, men manden løber efter og hiver op i sin t-shirt og tilbyder igen sex.

Lige inden blotter samme mand sig foran en 12-årig dreng.

Signalement: Brun i huden, 175 centimeter høj, grå t-shirt.


30.- November 2014, Slagelse. En mand tager sin penis frem og viser den for en 82-årig kvinde. Hun skræmmer ham væk med sin mobiltelefon.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, udenlandsk, brun hud, kort sort hår, mørkt tøj.


31.- November 2014, København. Serieblotter, der er set mange steder i København, hvor han onanerer og blotter sig. Blandt andet på Vesterbro, Amager, indre by, Ørstedsparken.

Signalement: "Udenlandsk mand", 44 år, blå jakke, blå hat.


32.- Oktober 2014, Bagsværd (Storkøbenhavn). Mand blotter sig foran 51-årig kvinde, da hun lufter sin hund i en skov.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mellemøstlig udseende, brun i huden, kort brunt hår, aflangt ansigt, mørk trøje og bukser.


33.- September 2014, Gentofte. Mand onanerer foran kvinder (17 og 37 år) og lyser på sit lem med en lygte.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, 48 til 50 år, brunt hår, mørkt fuldskæg og bumse-huller på kinderne. Han var iført en sort Adidas-trøje, sorte bukser og medbragte en lommelygte.


34.- August 2014, Ikast. Mand blotter sig ved tre forskellige lejligheder. Han tager også fat i en kvinde og hiver hende ind bag en container, river hendes trøje af og tvinger hendes hoved ned mellem sine ben. De kvindelige ofre er 20, 23 og 36 år.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, afrikansk udseende, cirka 40 år, skægstubbe, dårlige tænder, mørkt tøj.


35.- Juli 2014, Slagelse. En mand blotter sig mange gange på et stisystem nær Slagelse by. Han onanerer også foran de kvindelige ofre. Ofte sker det om morgenen mellem klokken 8 og 9.

Signalement: Brun i huden, udenlandsk oprindelse. (Der kan være tale om en solbrændt dansker, udtaler det berøringsangste politi på Sydsjælland)


36.

- Februar 2014, Høje Taastrup, Storkøbenhavn. Efter nogle skolebørn har været i svømmehallen til svømmeundervisning klokken 9 om formiddagen, går nogle små drenge i sauna. Der ankommer en mand, som begynder at onanere foran skolebørnene.

Signalement: Brun i huden, 50 år eller ældre, kort tyndt hår.


37.- Oktober 2013, Birkerød, Nordsjælland. To piger på 13 år overraskes af en mand i en tunnel, der viser dem sit lem. Senere oplever to yngre kvinder nøjagtigt det samme ved en sportshal.

Signalement: Mellemøstligt udseende, kort sort hår, sort jakke og cowboybukser, cirka 30 år.


38.- Oktober 2013. Næstved. Politiet fanger en udenlandsk mand, der blotter sig i Herlufsholmskoven. Udlændingen erkender ni tilfælde af krænkelser.


39.- Oktober 2012, Brande. En 51-årig kvinde går aftentur i Brande. Hun møder en mand i en sort kedeldragt. Han tager tøjet af foran hende og er nøgen.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, "udenlandsk mand", 185 centimeter høj.


40.- Juni 2012, Brabrand / Aarhus. En mand blotter sig foran flere beboere i et boligkvarter. Beboerne holder ham tilbage. Han har ikke pas eller ID på sig og kan ikke identificere sig.

Signalement: "Udenlandsk mand", muligvis egypter, opholder sig ulovligt i Danmark.


41.- September 2011, Espergærde, Nordsjælland. 32-årig kvinde følger sit barn i skole. På vej hjem fra skolen opdager hun en mand med bukserne nede om anklerne. Han fløjter efter hende og onanerer foran hende.

Signalement: "Udenlandsk udseende", cirka 35 år gammel.


42.- August 2011, Birkerød, Nordsjælland. Da et tog kører ind på Birkerød Station klokken 6.47 om morgenen, får passagererne et chok. En mand springer frem foran de måbende mennesker og stikker en cola-flaske op i numsen.

Signalement: Udlænding, mørkt hår, sort jakke og bukser. Muligvis også et sort korset.43.


- August 2011, Holbæk. 30-årig kvinde er på løbetur, da en mand pludselig onanerer foran hende.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, "mørklødet" hud, kort sort hår, sort joggingtøj.


44.


- August 2011, Brønderslev, Nordjylland. En 19-årig kvinde tager bussen fra Frederikshavn til Brønderslev. Undervejs åbner en mand sine bukser og viser hende sit lem. Hun står hurtigt af bussen og flygter.

Signalement: Udenlandsk af udseende, sort kort hår og skægstubbe, grå t-shirt, talte dansk med accent.


45.- Januar 2011, Greve, syd for København. En ung kvinde på 15 år bliver overrasket af en mand ved Greve Gymnasium, der onanerer foran hende.

Signalement: Udlænding, udenlandsk baggrund, sort lang jakke, mørk kasket.


46.- Oktober 2010, Frederiksværk (Nordsjælland). En mand står lidt inde i en skov og antaster en ældre dame, mens han holder sit stive lem i hånden. Området har været plaget af blottere i længere tid.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, mørk i huden, sort hår, mørkt tøj.


47.


- Oktober 2010, Greve, syd for København. En mand blotter sig og tager fat i kvinder i mindst tre tilfælde. Klokken 23 ringer det på hos en 40-årig kvinde. En mand skubber hende ind i entreen og holder hende fast, mens han beføler sine kønsdele.
En 17-årig pige møder en mand på et stisystem, der onanerer foran hende. Senere er en 18-årig kvinde ude at løbe, da hun møder manden. Han skubber hende op af en væg og beføler hende.

Signalement: Udlænding, mørkt hår, lugter af gammel sved, mørkt tøj.


48.- Juli 2010, København. En 10-årig pige bliver antastet af en mand. Han spørger om, hun skal have hjælpe til at finde noget frugt. De går ind i et buskads, hvor han lyner sine bukser ned og hiver sit lem frem. Pigen skriger af skræk.

Signalement: "Mand af udenlandsk herkomst", 40 til 45 år, 180 centimeter høj, grå hat.

Mand med samme udseende er set rende rundt nøgen i samme nabolag dagen før. Politiet finder ham ikke.49.- Marts 2010, Slangerup, Nordsjælland. En 65-årig kvinde kommer gående klokken 11 om formiddagen. En mand stopper hende og tager sit lem frem. Han spøger om, hun kan hjælpe ham med "den". Hun afviser, og han tager fat i hende. Hun vrister sig fri og løber væk. Manden løber efter hende og befamler hendes bagdel.

Signalement: Udlænding, taler fejlfrit dansk, kort mørkt hår, sort hættetrøje. 165 centimeter høj.


50.- Januar 2007, Kolding. En 15-årig pige kommer gående ved en bro i Kolding klokken 19. Her møder hun en mand, der kommer med seksuelle tilbud til hende. Han smider pludselig bukserne og onanerer foran hende.

Signalement: Ikke-etnisk dansk, brun i huden, ølmave, kort sort hår.En af Danmarks højest uddannede imamer - Shahid Mehdi, der er imam ved Tauba-moskeen på Dortheavej og tillige tidligere rektor for den muslimske friskole Iqra Privatskole på Nørrebro - er i øvrigt også dømt for at blotte sig. I 2014 blev Shaykh Shahid Mehdi - anholdt for blufærdighedskrænkelse af en ung kvinde i Pildammsparken i Malmö, hvor Mehdi ifølge anklagen skulle have viftet med sin tissemand tæt på kvindens ansigt og herefter have forfulgt hende med tissemanden hængende ud af gylpen. Imamen, der er berygtet for sine udtalelser om, at kvinder, der ikke bærer slør, selv er skyld i voldtægt, er siden blevet dømt ved en svensk domstol.


(Tilsendt postering)


Se også
Islamiseringen af Radio24syv

No comments:

Post a comment