Monday, 19 November 2018

Danske toppolitikere fraterniserer med kriminel tyrker

Nedim Yasar er tidligere bandeleder og nuværende vært på programmet Politiradio på Radio24syv. Yasar er blevet kraftigt promoveret af den tidligere redaktør på Radio24syv, Simon Andersen. Men Nedim Yasar har flere venner i statspressen. I går (søndag, red.) høstede Nedim Yasar en forside hos Ekstra Bladet. Anledningen var Yasars biografi Rødder. - Bandelederen der rev sig fri fra sin fortid. / Rødder - en gangsters udvej.

At bogudgivelsen blev en forsidehistorie hos Ekstra Bladet var ikke tilfældigt. People's Press' bog om Nedim Yasars muslimske bandekriminalitet er skrevet af Poul Madsen 's ekskone Marie Louise Toksvig. Og man må lade Poul Madsen, at han med sin forsideforæring til ekskonen lever op til ordlyden i det Facebookopslag, hvor chefredaktøren bekendtgjorde, at han ville skilles: "Lige nu er vi selvfølgelig alle kede af det, men jeg vil på alle måder hjælpe Marie Louise (Marie Louise Toksvig, red.) og vores børn til at komme bedst muligt videre."
Det er ikke kun statspressen, der har lagt sig i selen for at promovere Nedim Yasar. Også flere danske toppolitikere - heriblandt justitsminister Søren Pape Poulsen, Helle Thorning-Schmidt, Trine Bramsen og Inger Støjberg - har den seneste tid optrådt på slap line med Yasar. Hvorfor danske politikere, der for nogens vedkommende profilerer sig på en stram kurs overfor kriminelle og i forbindelse med masseindvandring, poserer med en kriminel udlænding - Nedim Yasar er tyrkisk statsborger - i stedet for at arbejde stenhårdt på at få ham smidt ud af Danmark, er et såkaldt godt spørgsmål.Også et kys kan der blive plads til.


Portrættet af Nedim Yasar på forsiden af biografien, der udkommer i morgen, er taget lidt nedefra, så han ser mægtig og magtfuld ud. Med et majestætisk udtryk. I virkeligheden er Nedim Yasar en lidt fedladen fyr. Det er lykkedes fotografen at sløre dette faktum.Man skal tilbage til USSR for at finde lignende propaganda.


(Tilsendt postering)
Se også
Fri os fra kontanthjælp: Det lugter af racisme; Aarhus Kommune og Danmarks Radio annoncerede efter særlige hudfarver

3 comments:

 1. Glorificeringen af tidligere kriminelle hører ingen steder hjemme.Når man tænker på hvor meget ondt typer som ham har forvoldt,så burde de bare synke hen i glemslen.
  Der må sidde nogle ofre og føle sig godt forurettede, og han burde være ude og gøre bodsgang hos hver eneste en. I stedet vælger han at promovere sig selv. Det viser hans menneskelige natur og den er ikke køn.
  Og beskrivelsen af forsiden er lige i plet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Han har den seneste tid promoveret sig selv med en kommentar om, at han ikke fortryder sine kriminelle gerninger. Han burde udvises til Tyrkiet prompte, så kan han gå dernede og spille smart.

   Delete
 2. Han er udvist til pædofeten og jomfruerne nu

  ReplyDelete