Saturday, 6 October 2018

Tyrker nedbrændte børnehave; slipper for udvisningTyrkisk muslim nedbrændte børnehave i Taastrup, men bliver ikke smidt ud af Danmark.

"Pansersvin" og "lortepanser". Det var blot nogle af de ord, som en 23-årig muslim fra Tyrkiet råbte i retten, da han blev dømt for at have brændt en børnehave ned.

Tyrkeren blev ved samme lejlighed og dømt for narkokriminalitet og farlige overtrædelser af færdselsloven.

Den tyrkiske mand modtog ikke dommen med gode miner.

Den 23-årige tyrkiske mand gik så meget amok i retssalen, da byretten idømte ham to år og 10 måneders fængsel, at betjente måtte holde ham under domsafsigelsen.

Anklageren havde også håbet på, at tyrkeren ville blive sendt hjem til Tyrkiet for blandt andet at have brændt en børnehave ned til grunden med en dunk benzin. Men sådan gik det ikke. Retten vurderede, at brandstifteren hører til i Danmark.Sagen begynder en sen aften i januar 2018, da den tyrkiske statsborger en sen nat tager en dunk benzin og begiver sig mod børnehaven Taastruphøj i Taastrup lidt uden for København. Den 23-årige hælder benzinen ud ved institutionen og sætter ild til den bygning, der huser 55 små børns hverdag midt i indvandrerghettoen Taastrupgaard.

Den tyrkiske mand er selv far til et barn, der gik i børnehaven.

Lidt før midnat tilkaldes brandvæsenet til ildebranden, der medfører skader for fem millioner kroner. Børnehaven er næsten udslettet, da branden er slukket næste morgen.

Der var sat ekstra 10 millioner kroner af til pædagoger i ghettoområdet, har Taastrups konservative borgmester fortalt. Men de mange millioner kunne ikke forhindre, at en tyrk nedbrændte børnehaven i raseri.I dag er børnehaven nedlagt, og de mange børn må passes andre steder.

Børnehaven var kendt for en sag med en 14-årig dreng fra lokalområdet, der var i praktik i børnehaven på grund af "skoletræthed". Den 14-årige havde erkendt at have kysset og befølt små piger i børnehaven, hvilket førte til trusler fra aggressive forældre.

Kommunen måtte, inden børnehaven nedbrændte, sørge for vagter ved indgangen, så personalet ikke blev overfaldet af utilpassede forældre til børnene.TV 2 Lorry interviewede nogle af forældrene, der havde børn i den nedbrændte børnehave. De ser sådan her ud:

Som det ses herunder lå børnehaven i et ghettoområde, Taastrupgaard, med mange indvandrere, og branden opstod tæt på beboelse.Hvad skal der egentlig til for at blive smidt ud af Danmark? Du kan tydeligvis godt køre voldsomt farligt i trafikken, lave narkokriminalitet samt brænde en børnehave ned til grunden.

Det finder en dansk dommer ikke er grund til at skulle forlade Danmark.


(Tilsendt postering)


Se også Som den eneste kulturpersonlighed støttede Kim Larsen Muhammedtegnerne; om deres triste skæbne sagde han: - Det er det skammeligste, der er sket, siden danske mænd og kvinder måtte gå under jorden under besættelsen

Terrorist-Omars ven var vært på Guldtuben på TV 2

Muslimsk opgør lukkede Danmark ned


Rådhuspladsen må ikke bruges til hyldestkoncert til Kim Larsen; muslimer fik tilladelse til massebøn

No comments:

Post a Comment