Tuesday, 9 October 2018

Terror-Omars ven Mahmoud Loubani er med i DR 's succes-drama Herrens VejeMahmoud Loubani mindedes terroristen Omar El-Hussein, der dræbte to uskyldige mennesker med koldt blod. Nu kan Mahmoud Loubani snart opleves i en kendt dansk tv-serie på Danmarks Radio.

Søndag 14. oktober 2018 vil familien Danmark tage plads foran tv'et, når der er premiere på den store danske dramasucces Herrens Veje på DR1. Betalt via medielicensen af alle med telefoner, computere og fladskærme i landet.

Men denne gang har DR valgt at have et særligt fokus på islam, og faktisk har en særlig muslimsk mand - Mahmoud Loubani - en rolle i serien. Mahmoud Loubani er kendt for at mindes Omar El-Hussein på terroristens dødsdag. Omar El-Hussein var den muslimske terrorist, der likviderede filminstruktøren Finn Nørgaard foran Krudttønden, og senere skød den jødiske vagt Dan Uzan i hovedet på få centimeters afstand ved synagogen i Krystalgade i det indre København.

Kigger man på DR's trailer til Herrens Veje 2, ses terrorapologeten Mahmoud Loubani på første række i en kirke sammen med seriens hovedrolleindehaver Lars Mikkelsen.
Palæstinenseren Mahmoud Loubani er langtfra ukendt i den danske medieverden. De statsejede medievirksomheder DR og TV 2 bruger ham flittigt. Trods Mahmoud Loubanis åbenlyse hengivenhed til den Islamisk Stat-terrorist, der hærgede Danmark i 2015.

Hvert år i februar så mindes en kerne af islamister terroristen Omar El-Hussein på Facebook.

"Bed en bøn for ham", "Blod er tykkere end vand" og "Ta'r stadig ikke afstand fra ham". Sådan mindes en masse muslimer terroristen Omar El-Hussein, der spredte død i Danmark på Islamisk Stats vegne.

Her ses det seneste mindeopslag på Facebook:En af de muslimer, der mindes terroristen Omar El-Hussein i det ovenstående opslag på Facebook, er Mahmoud Loubani.

Mahmoud Loubani skriver en arabisk hilsen - Allah yerhamu - til Omar El-Hussein. Betydningen kan oversættes med "Må Allah passe på ham". Mahmoud Loubani udviser dermed en tydelig sympati over for den koldblodige terrorist.Mahmoud Loubani er lige som tilhængere af Islamisk Stat også stærkt kritisk overfor Danmarks NATO-allierede USA. Mahmoud Loubani "glæder sig til de (terrorister, red.) tilintetgør USA".
Og nu kan du altså som seer på DR1 se frem til, at DR endnu engang gør brug af en islamist i den bedste sendetid. Herrens Veje havde omkring en million seere til nogle afsnit i sæson 1.

Her er Mahmoud Loubani i DR-seriens sæson 2.Det vides ikke om, Mahmoud Loubani er med i flere scener end den nævnte, da DR kun har offentliggjort en kort trailer.

Om terrorapologeten Mahmoud Loubani er med i en gennemgående rolle i flere afsnit i sæson 2 af Herrens Veje bliver afsløret, når tv-dramaet kører over skærmen de kommende uger.Man kan også se i DR's klip fra Herrens Veje, at Danmarks Radio (igen) vil promovere islam i en eller anden grad. Dette sker i en tv-serie, der skulle fortælle om en danske folkekirkepræst og dennes familie. Men naturligvis vil DR have islam til at spille en rolle i den sammenhæng.

Billedet her er fra Herrens Veje - sæson 2, DR Drama:Men Mahmoud Loubani er ikke kun kendt fra DR Drama's - Herrens Veje.

Mahmoud Loubani har også medvirket i DR's ungdomsprogram "Pranksters Paradise" på DR3, som gennemgående vært i 12 afsnit. Et program, der var specielt rettet mod børn og unge.Netop børn var også målgruppen, da 100 procent statsejede TV 2 viste et show om de berømte youtubere i september 2018. Det hedder Guldtuben, og mange tusind børn og voksne var på plads i Royal Arena og foran skærmen på TV 2's ungdomskanal TV 2 Zulu.

Her var Mahmoud Loubani en del af sceneshowet og det gennemgående hold af værter på scenen. På billedet ses palæstinensiske Mahmoud Loubani med dannebrog i hænderne.Til showet blev der uddelt priser til populære youtubestjerner. Her er Mahmoud Loubani ved at give en statuette væk til en af prisvinderne ved det store show.På nettet poserer terrorapologeten Mahmoud Loubani gerne i jakkesæt og solbriller flankeret af det palæstinensiske flag.


Listen er ved at blive lang over de sammenhænge, som DR og TV 2 har ladet Mahmoud Loubani medvirke i.

En mand, der vel og mærke mindes og sender tanker til en IS terrorist, der med islam og våben i rygsækken myrdede to uskyldige en februarnat i 2015 i Allahs navn

DR er 100 procent finansieret over licensen, som hovedparten af danskerne betaler.

TV 2 er reklamefinansieret, men ejes 100 procent af den danske stat. Dog betales TV 2's regioner af licensbetalerne.

Det er på disse kanaler, du kan opleve en mand, der mindes Omar El-Hussein på terroristens dødsdag.

Tænk på det, når DR's drama Herrens Veje løber over skærmen i efteråret 2018.(Tilsendt postering)


Mahmoud Loubani har tidligere arbejdet i en stor fitnesskæde. Når palæstinensiske Mahmoud Loubani ikke underholder danske børn og unge eller mindes afdøde terrorister og ønsker død og ødelæggelse over USA, sælger han alarmer i et stort sikkerhedsfirma til danske boligejere. Desuden er Mahmoud Loubani statistkoordinator for DR Drama 's serie Bedrag, der snart kommer med sæson 3.Se også
Skuespilchef Morten Kirkskov er bange for islams vrede

Terrorist-Omars ven var vært på Guldtuben på TV 2

No comments:

Post a Comment