Monday, 15 October 2018

Klanopgør i Storkøbenhavn i løvfaldssommerenPolitiet om muslimsk familieopgør med kniv: "Det er bare familiestridigheder".

Hvorfor dækker dansk politi og presse over sandheden?

Søndag eftermiddag midt i den danske løvfaldssommer blev politiet kaldt ud til et kæmpe opgør i ghettoområdet Hallingparken i Brøndby Strand lidt udenfor København. Der er blandt andet brugt kniv mellem de mange personer, der slås. Politiet på Københavns Vestegn vælger den politisk korrekte betegnelse "familiestridigheder". Men som sædvanelig dækker det over noget andet.

På en almindelig søndag valgte adskillige muslimer at lade et klanopgør udspille sig midt i et dansk boligområde. De stridende muslimer valgte endda at bruge dødelige våben som kniv i forbindelse med opgøret. Politiets indsatsleder og flere hundepatruljer måtte køre til ghettoen for at standse opgøret.

Læg mærke til at hverken BT eller Vestegnens Politi fortæller, at det er et indvandreropgør mellem muslimske familier. De vælger at tilsløre historien og omtaler det voldsomme opgør som "familiestridigheder".
Hvorfor pressen og politiet i fælles forening prøver at skjule sandheden for danskerne er uvist.

Men det er ikke første gang, man støder på muslimsk kriminalitet i Hallingparken i Brøndby Strand.

I september 2017 blev der anholdt to personer, der er mistænkt for at støtte Islamisk Stat i Syrien og Irak ved at sende droner til terrororganisationen. Man har altså vaskeægte terrorstøttende islamister boende i et boligområde på Københavns Vestegn.

Her er historien om IS terrorstøtten fra TV 2 Lorry (ved journalist Mathilde Fischer Thomsen).
Dette er et billede fra Hallingparken fra september 2017, da PET anholdt de terrorstøttende muslimer.
(Tilsendt postering)
Se også
Voldtægtsmand og gaderøver laver smæderap om Rasmus Paludan

No comments:

Post a Comment