Monday, 8 October 2018

Københavns Politi krævede, at arrangør betalte en million kroner for sikkerhed, da han ville hylde Kim Larsen på Rådhuspladsen; få måneder tidligere havde islamister fejret eid og afholdt massebøn samme sted
Bloggen har tidligere skrevet om mindekoncerten på Rådhuspladsen i København til ære for netop afdøde Kim Larsen. Mindekoncerten fredag blev aflyst, da arrangøren Jeppe Bjørnberg Hansen ikke kunne få tilladelse til at afholde koncerten med henvisning til sikkerheden. Arrangementet, der oprindeligt bestod af et mindeoptog for Kim Larsen fra Christianshavn til Rådhuspladsen, hvor der skulle være mindekoncert for musikeren, blev ændret, da arrangøren ikke kunne skaffe den milion kroner, som det kostede at stable en sikkerhedsplan for arrangementet på benene, som Københavns Politi kunne godkende. I sidste ende blev optogets endemål derfor flyttet fra Rådhuspladsen til det noget mindre Nytorv, der p.t. er yderligere decimeret grundet metrobyggeri.

I juni havde Københavns Politi ingen problemer med at godkende et stort islamarrangement på Rådhuspladsen. Det muslimske arrangement med betegnelsen Åben iftar på Rådhuspladsen – ved DM-Aid blev af den uvidende danske presse fremstillet som fællesspisning. Men i praksis er eid, hvoraf iftar (betegnelsen for at bryde fasten) er en del, en muslimsk fejring af det vundne slag ved Badr i 624. Netop den sejr, der altså fejres den dag i dag og nu i hjertet af København, var begyndelsen til muslimernes erobringer af land og tvangskonvertering af vantro ikke-muslimer. Den såkaldte fællesspisning har tidligere år haft deltagelse af muslimer, der helt åbenlyst markerede deres støtte til Islamisk Stat (øverste foto, red.). Ifølge bloggens oplysninger greb ingen af de tilstedeværende ind eller påtalte de fremmødte islamisters støtte til terrororganisationen Islamisk Stat.

Hvorfor er der forskel på tilladelsernes udfald? Mener de ansvarlige myndigheder, at det er vigtigere at fejre muslimske højtider i hjertet af København end at afholde en dansk folkefest for netop afdøde Kim Larsen?

Dagen før hyldesten til Kim Larsen om fredagen på Rådhuspladsen satte politiet trumf på. Der skulle penge på bordet.

Københavns Politi ville have en sikkerhedsplan, som kostede op mod en million kroner at udfærdige, hvis politiet skulle sikkerhedsgodkende arrangementet.

Få måneder inden havde der i juni været et politigodkendt islamarrangement til Allahs ære på Rådhuspladsen.

Spørgmålet er: Skulle de muslimske arrangører også stille med en omfattende og dyr sikkerhedsplan for at få lov at hylde Allah?
Her er den lille plads, som politiet ledte folk hen på. Fordi Københavns Politi og Københavns Kommune ikke ville garantere sikkerheden for de cirka 30.000 mennesker, der ville sige farvel til Kim Larsen. Nytorv kunne desværre ikke huse de mange fremmødte.
Nytorv er en meget mindre plads end Rådhuspladsen. Mange tusinder stod derfor i sidegaderne til det lille torv og havde nok foretrukket den mere rummelige Rådhuspladsen.Her fortæller arrangøren af fredagens arrangement, Jeppe Bjørnberg, at det ville koste en million kroner at få love at bruge Rådhuspladsen fredag aften. Denne besked får han af Københavns Politi 24 timer før mindearrangementet.

Følgende er et interview med Jeppe Bjørnberg i Ekstra Bladet, hvor han fortæller om sit møde med politiet dagen før, mindekoncerten skulle have løbet af stablen:


Hvorfor skulle folk hen til en meget lille plads midt? De kunne jo ikke være på Nytorv. Og det måtte poltiet også sande senere på aftenen.

Folket, dem der var plads til, måtte sige farvel i meget trange kår:


Faktisk var pladsen så lille og trang, fordi man forbød Rådhuspladsen som endestation for mindeoptoget, at politiet tweetede ud, at folk IKKE skulle gå mod Nytorv.
Og fra Ekstra Bladet dagen efter. Politiets retorik er klar: "Hold jer væk" og "der er simpelthen ikke plads til alle".

Underligt at Københavns Politi ikke kunne stå for folks sikkerhed på den eneste plads i København, der kunne rumme den folkemasse, der ville fejre Kim Larsen.Politiet havde til gengæld både tid og lyst til at hjælpe ved muslimsk massebøn 9. juni 2018. Her er en kvindelig betjent på Rådhuspladsen i samarbejde med en muslimsk sharia-vagt.Og her er den kvindelige betjent igen på Rådhuspladsen. Københavns Politi ville gerne assistere til massebøn for Allah i juni. Her samarbejdede politiet med de muslimske vagter, der holdt almindelige folk væk fra pladsen.Her et billede fra et tidligere år fra samme arrangement. Her har to muslimer indtaget Rådhuspladsen med et flag fra Islamisk Stat, og de to muslimer udfører med fingeren en IS-hilsen.

På denne plads kunne danskerne ikke mindes Kim Larsen. Politiet sagde faktisk "hold jer væk" til danskerne.Her er et billede fra en video fra 9. juni 2018. Der kunne kommunen sagtens godkende et stort arrangement. En dansk folkelig markering har i myndighedernes optik mindre værdi end en muslimsk fejring af en sejr over vantro ikke-muslimer.

Politiet udtaler fredag 5. oktober 2018: "Der er simpelthen ikke plads". Efter at politiet har beordret de mange tusinde danskere hen til Nytorv.

Er Rådhuspladsen kun for muslimer og DR 's tv-transmissioner?
Åbenbart. Almindelige danskere afvises med henvisning til sikkerheden. Københavns Politi vurderede, at der skulle være en sikkerhedsplan, det ville koste knap en million kroner for arrangøren at få udfærdiget. En plan, der åbenlyst adresserer terrortruslen mod store folkemængder.

Optoget for Kim Larsen og den planlagte efterfølgende mindekoncert på Rådhuspladsen var et privat arrangement. Men det var i støbeskeen allerede tidligt søndag (inden DR's tv-show), så politiet havde en hel uge sammen med kommunen til at sørge for logistik og sikkerhed.

Selvfølgelig har muslimerne i juni ikke skullet mønstre en sikkerhedsplan til en million kroner. Og selvfølgelig fik muslimerne lov til at fejre deres sejr over de vantro. For terrortruslen mod muslimer er vurderet som meget lille. Fordi terroren rettet mod vestlige og jødiske interesser i Danmark.

To arrangementer med få måneders mellemrum. Med helt forskelligt udfald.


(Tilsendt postering)


Se også
Førtidspensionist Ibrahim Öztürk blev "udvikslingshæmmet" og slap for fængselsstraf efter voldeligt overfald

Som den eneste kulturpersonlighed støttede Kim Larsen Muhammedtegnerne; om deres triste skæbne sagde han: - Det er det skammeligste, der er sket, siden danske mænd og kvinder måtte gå under jorden under besættelsen

Terrorist-Omars ven var vært på Guldtuben på TV 2

Muslimsk opgør lukkede Danmark ned

No comments:

Post a Comment