Sunday, 14 October 2018

Interpol 's arabiske "danskere"Det internationale politisamarbejde Interpol er et bindeled mellem politiet fra de fleste lande på kloden. Interpol har en liste, hvor de efterlyser blandt andet danske statsborgere på flugt som for eksempel svindelmistæntke Britta Nielsen. På listen over efterlyste danskere er en særlig befolkningsgruppe stærkt repræsenteret. De "danskere", der stammer fra Afrika og Mellemøsten. 50 procent af de "danske" kriminelle, der efterlyses, er fra Mellemøsten eller Afrika. Var det ikke for Tvind, så ville Interpol's liste over eftersøgte "danskere" stort set kun bestå af muslimer med dansk pas.

Her er listen, der per oktober 2018 tæller 14 danskere, som Interpol efterlyser med navn og billede.

Resultatet er klart! Af de 14 danske statsborgere, der er efterlyst internationalt for meget grov kriminalitet, er syv "danskere" med meget arabiske efternavne. De syv "danske" arabere er eftersøgt for mord, kidnapning, sex med børn, skyderi fra en bil mod uskyldige og ildspåsættelse.

Fem etniske danskere på listen er fra Tvind-organisationen. De fem - heriblandt Tvind's leder Mogens Amdi Petersen - er efterlyst for skatteundragelse

De sidste to på listen over eftersøgte danske statsborgere er to ældre etniske danske mænd på 64 år, der er efterlyst for børneporno og mord.

Hvis man ser bort fra Tvindsagen, er der tre gange så mange mænd med mellemøstlig og afrikansk baggrund på listen over eftersøgte danske statsborgere, som der er etniske danskere på denne "most wanted" liste fra det internationale politi.

Syv arabiske mænd har fået dansk pas, og nu er de internationalt efterlyst.

En af de, der er efterlyst, er Omer Muse / Omer Hassan Sheik Muse (se fotos øverst, red.), der er fra Somalia. Omer Muse stak i 2012 en ung jurastuderende ihjel i København.
Omer Muse flygtede straks til Somalia. Som Omer Muse åbenbart godt kunne være i, når han havde begået drab og var på flugt fra de danske myndigheder. Så var Somalia pludselig et sikkert land.

Omer Muse hævdede efter flere år, at drabet på den studerende fra Københavns Universitet var "selvforsvar".I Somalia fik Omer Muse en sær dom for drabet på den studerende. Dommen indbefattede, at Omer Muse skulle give drabsofferets mor kameler som straf. I alt skulle Omer Muse give 33 og 1/3 kamel til den afdødes familie.

Det kom også frem, at antallet af kameler, som Omer Muse skulle give til offerets familie, var lavere end normalt, fordi den unge jurastuderende, der døde for Omer Muses kniv, ikke var muslim. Når man ikke er muslim, er man selvsagt ikke meget værd i det somaliske retssystem, der er baseret på sharia.

Omer Muse er stadig eftersøgt for mord i Danmark. Det land, som han flygtede til, fordi han påstod, at der var farligt i hans hjemland Somalia. Men i dag lever den muslimske morder i Somalia og undgår straf i Danmark.

Sådan ser den kameldømte muslim ud i dag.(Tilsendt postering)
Se også
Anders Bircow på Facebook (i går): Jeg skød ikke den zebra / Anders Bircow til Jyllands-Posten (i 2014): Jeg skød en zebra og otte andre dyr

No comments:

Post a Comment