Tuesday, 2 October 2018

Frank Jensen gjorde afghansk familiemorder til dansker
Københavns overborgmester - socialdemokraten Frank Jensen - gjorde afghansk mand til dansk statsborger; manden kvitterede med at dræbe sin familie med 85 knivstik.

Nogle gange skal man kigge tilbage for at forstå konturerne af nutidens danske virkelighed

Det er en aprilmorgen 2017 i Brønshøj i en indvandrerghetto i Købehavn.

Tre børn på 15, 13 og fire år, der har hele livet foran sig, og deres mor er lige stået op. Alle fire bliver dræbt af en afghansk mand, der stikker sine ofre 85 gange med en kniv i hovedet og halsen. Morderen afslutter sin blodige udåd med at skyde to af sine ofre med pistol. Der var opstået en "konflikt", siger afghaneren senere i retten. Nærmere kommer vi ikke en forklaring på, hvorfor afghaneren har slået hele sin familie ihjel.

Men hvordan kunne en afghansk mand med sådanne tendenser overhovedet komme til Danmark, få permanent ophold her i landet og blive dansk statsborger? Pilen peger i høj grad på Københavns nuværende socialdemokratiske overborgmester Frank Jensen. Frank Jensens navn stod på lovforslaget, der i 2000 gjorde den afghanske morder til "dansker".Vi skal tilbage til oktober 2000 i begyndelsen af årtusindeskiftet. Københavns nuværende politiske overhoved Frank Jensen var dengang justitsminister i en socialdemokratisk ledet regering. To gange om året stemte folketinget - som nu - om, hvem, der skal være danske statsborgere. Lovforslaget og dermed de konkrete personer, der indstilles til dansk statsborgerskab, fremsættes af en politiker. Så det kan vedtages. Og den politiker, der fremsatte lovforslaget, der gjorde afghaneren til dansk statsborger, var Frank Jensen.På listen over de, der denne gang skulle have dansk pas, var næsten 4000 mennesker. Langt de fleste havde arabiske og mellemøstlige navne.

Men én er særlig interessant. Nummer 1738 på listen er nemlig Hedaiatullah Mahmoud. En mand fra Afghanistan, der er født i 1979. Spoler vi tiden frem til april 2017, så er det denne mand, der vælger at dræbe hele sin familie. Tre uskyldige børn og deres mor.
Hedaiatullah Mahmoud skyder og knivdræber dem i lejligheden på den mest bestialske vis. Ifølge BT dræber Mahmoud sine to teenagesønner "med et utal af knivstik". Den fireårige datter bliver skudt. Én gang. I hovedet. Derudover bliver hun "stukket eller snittet 12 gange med en kniv". Hustruen bliver "skudt to gange, stukket seks gange og slået i hovedet med en metalcylinder".

11. april 2017 ringer naboer til den muslimske mand til politiet. Naboerne kan høre råb og spektakel fra lejligheden med de fem mennesker. Den største af børnene og den voksne kvinde forsøger at flygte fra Hedaiatullah Mahmoud.

Der er blod på trappen og naboens ringeklokke fra dem begge. Det viser sig, at den 15-årige er tæt på at undslippe sin far og morder og komme i sikkerhed hos naboen. Men Hedaiatullah Mahmoud stikker sin søn ned i opgangen og slæber ham herefter ind i lejligheden.
Da politiet kommer frem med udrykning, finder de fire lig i lejligheden. Afghaneren nægter at sige, hvorfor han har dræbt sin familie.

I retten siger Hedaiatullah Mahmoud, at han var "frustreret", og at en "konflikt" ledte op til det vilde mord på familien. Udført med pistoldskud i hovedet og knivstik i hovedet og halsen.

Hvem bakkede op, da daværende justitsminister Frank Jensen fremsatte lovforslaget i oktober 2000 om at gøre Hedaiatullah Mahmoud til dansker. Det så man nogle måneder senere, da folketinget stemte om Frank Jensens lovforslag. Loven og den senere morder Hedaiatullah Mahmouds danske statsborgerskab blev vedtaget i december 2000.Som man kan se, så er det mange partier, der stemmer for, at tusindvis af folk med mellemøstlig og primært muslimsk baggrund skal have dansk statsborgerskab: Socialdemokratiet, Venstre, SF, Kristeligt Folkeparti, Konservative, Centrum-Demokraterne, Radikale Venstre og selvfølgelig Enhedslisten stemmer for lovforslaget og gør dermed den senere morder Hedaiatullah Mahmoud til dansker.

Kun Dansk Folkeparti og Mogens Glistrup 's Fremskridtspartiet (samt to højreorienterede løsgængere) stemmer imod Frank Jensens lovforslag.

17 år senere kvitterer den afghanske mand for sit rødebedefarvede danske pas. Han dræber sin egen familie på grund af en "konflikt", der gør ham "frustreret".

I oktober 2018 fastslår landsretten, at Hedaiatullah Mahmoud skal i fængsel på livstid. Man har slet ikke talt om udvisning. For Hedaiatullah Mahmoud er jo dansk statsborger. Takket være de største partier i folketinget minus Dansk Folkepartiet og Fremskridtspartiet (sidstnævnte er opslugt af DF i dag).Hedaiatullah Mahmoud fortrak ikke en mine og så ligeglad ud, da retten afsagde dommen. Det fortæller de medier, der var til stede i retten.

Men faktum er, at Hedaiatullah Mahmoud til evig tid vil være dansk statsborger. Dette kunne være undgået, hvis politikerne havde taget ansvar i december 2000. Men deres politiske korrekthed fyldte mest. Det skulle koste fire mennesker livet i Brønshøj 17 år senere.(Tilsendt postering)


Se også
Muslimsk opgør lukkede Danmark ned

Jonas Saidi (Ali Mardan Farooqi) / Saif Abbas Al-Zohairi / Edris Safi og Mohammed Al-Bahrani blev frikendt for voldtægt i Herning; nu anker anklagemyndigheden byrettens frifindelse

No comments:

Post a comment