Wednesday, 24 October 2018

For Carolina Magdalene Maier smelter skatteryderbetalte tjenesterejser sammen med kærlighedsferier og familieture

Alternativet 's politiske ordfører Carolina Magdalene Maier har på sin Facebookprofil og i flere medier forklaret, at en stor del af hendes flyrejser de seneste tre år har været tjenesterejser i embedsmedfør. Men forklaringen smuldrer, når man underkaster den en nærmere undersøgelse. For Carolina Magdalene Maier smelter skatteryderbetalte tjenesterejser tydeligvis sammen med kærlighedsferier og familieture.

Er tjenesterejser og private ferier det samme for Carolina Magdalene Maier? Meget tyder på det. I mindst tre tilfælde har Carolina Magdalene Maier blandet politiske "tjenesterejser" sammen med familie- og kæresteferie.

Alternativets politiske ordfører har det seneste døgn været udsat for hård kritik på grund af sit meget store forbrug af flyrejser. Noget, der står i skærende kontrast til Alternativets officielle politik, hvor partiet og ikke mindst Carolina Magdalene Maier opfordrer danskerne til ikke at tage flyet og allerhelst holde ferie i Danmark, så de ikke belaster miljøet unødigt.

For at imødegå kritikken har Carolina Magdalene Maier forklaret sig på sin Facebookprofil, og desuden har hun betalt 1000 kroner i aflad til en miljøorganisation. På Facebook skriver Maier, at halvdelen af hendes mange forurenende rejser er "tjenesterejser".

Nedenstående er lagt på Carolina Magdalene Maiers profil 23. oktober 2018(Carolina Magdalene Maiers liste over sine (udenrigs) flyrejser er vedhæftet nederst som dokumentation)

Til Jyllands-Posten siger Carolina Magdalene Maier i dag onsdag, at det er vigtig at skelne mellem tjenesterejser og privatrejser.Til Radio24syv Morgen 23. oktober 2018 forklarer Carolina Magdalene Maier studieværten Knud Brix, at "hun bliver politisk klog" af de mange tjenesterejser.

Men hvad er tjenesterejser, og hvad er familieferie og en kærlighedsferie med kæresten Flemming Pless (præst og politiker for Socialdemokratiet)? Det synes i praksis at være uklart for Carolina Magdalene Maier.


Carolina Magdalene Maier på vej til New York. Sidder Flemming Pless på sædet ved siden af Maier? Han er i hvert fald i New York på akkurat samme tid.


Lad os tage tre eksempler:

1. Island, november 2017.

Carolina Maier skriver på sin liste over flyrejser:

"Reykjavik: Tjenesterejse. Deltagelse som repræsentant for DK i Women in Parliaments årlige kongres."

Ganske rigtigt er Carolina Magdalene Maier til kongres om kvinder i politik i Islands hovedstad.
Der er kongres fra 28. til 30. november 2017.

Det dokumenterer hun her med en lille film til sine Facebookfølgere.

Læg mærke til det store kulturhus Harpa i baggrunden. Videoen er lagt op 29. november 2017.Samme dag 29. november 2017 lægger hendes kæreste Flemming Pless dette billede på Instagram. Det er også et portræt af kulturhuset Harpa i Reykjavik.Flemming Pless poster også dette dykkerbillede fra en islandsk nationalpark, hvor man kan dykke ved Silfra-forkastningen. Flemming Pless skriver på Facebook, at billedet er taget fredag 1. december 2017. Altså dagen efter at Carolina Maiers konference sluttede.På Carolinas Maiers sociale medier kan man se, at hun deler et billede, der minder meget om kærestens dykkerbillede. Det har samme logo (nederst til højre) fra dykkerfirmaet Diving Island på Island.

(Hun lægger dog først billedet på Facebook 3. december 2017)Ergo må man spørge sig selv. Når Carolina Magdalene Maier fortæller, at hun er på tjenesterejse til en kvindekongres på Island i 2017, er det så den fulde sandhed? Eller var denne rejse - finansieret af de danske skatteydere - også af privat karakter?


2. New York, marts 2017.

Hvad skriver Carolina Maier om turen til New York i sin redegørelse? Turen til USA beskriver hun sådan her:

"New York: Tjenesterejse. Udvalgsrejse med Ligestillingsudvalget ifm. FNs kvindekonference"

Og ja, Carolina Magdalene Maier er skam til kvindekonference i FN i marts 2017. Det fremgår af en video, hun deler med sine Facebookfølgere.Men hvem er med Carolina Magdalene Maier i New York? Det er Carolina Maiers kæreste Flemming Pless.

Her er Flemming Pless i "Uganda House" for at høre Carolina Magdalene Maier tale om kvinders deltagelse i politik.Senere er kæresteparret til auktion nær Union Square. Hvor man ifølge Flemming Pless kan købe en plakat med Asta Nielsen til hele 20.000 dollars. Om parret bød på den dyre plakat fremgår ikke af deres skriverier på sociale medier.Det kan være svært at få øje på Carolina Magdalene Maier, der er på "tjenesterejse" for folketinget. Men hun sidder på bagerste række i auktionshuset.Spørgsmålet er nok engang: Når Carolina Magdalene Maier forsvarer sine mange rejser med, at en stor del er "tjenesterejser", der gør hende politisk klog, er det så ikke rimeligt at spørge om, hvad hun og Flemming Pless laver i et auktionshus på noget, der minder om en kæresteferie midt på Manhattan?


3. London, oktober 2016.

Lad os se hvad Carolina Magdalene Maier skriver på sin egen liste omkring denne tur:

"London: Tjenesterejse. Deltagelse i rundbordssamtale om kultur på recept i det engelske parlament."

Carolina Maier er altså på "tjenesterejse" i den engleske hovedstad i efteråret 2016. Hun skal tale om kultur med det engelske parlament. Det kan sagtens være det, der foregik. Men hun var samtidig i London i en helt anden anledning.

For i 2016 faldt efterårsferien mellem 17. og 23. oktober 2016, og 18. oktober 2016 tager Carolina Maier dette foto på sin "tjenesterejse" i London.

Billedet er fra Old Spitalfields Market og er lagt op 18. oktober 2018. På billedet ses Carolina Magdalene Maiers søn (bloggen har anonymiseret fotoet af sønnen). Sønnen kan ikke gøre for, at han er med sin mor på "tjenesterejse" for folketinget.Senere er hun på "tjenesterejse" midt i efterårsferien på Tower Bridge.Og den politiske ordfører nyder også det kendte kunstmuseum Tate Modern i London, hvor hun har fotograferet en fjernsynsrobot skabt af den sydkoreanske kunstner Nam June Paik.Senere er hun med sin søn i det fashionable kvarter Notting Hill. Her får de en burger hver.Carolina Maier fortæller endda sine Instagram-følgere, hvad hun præcis får. En vegetarisk veggie-burger, hvilket må siges for en gangs skyld at være helt i Alternativets "grønne" ånd. Carolina Magdalene Maier fløj på skatteyderfinansieret "tjenesterejse" midt i efterårsferien. Men kompenserer - i modsætning til sønnen - trods alt for sit CO2-svineri ved at få en burger uden kød.Er det fair at bringe Carolina Magdalene Maiers kæreste Flemming Pless i spil som et bevis på, at parret reelt også var på "kæresteferie", når Maier nu siger, at der var tale om en "tjenesterejse"?

Det mener vi her på bloggen. Flemming Pless er ikke en tilfældig privatperson, men en igennem mange år profileret præst og nu selv valgt til et politisk embede. Flemming Pless er medlem af hovedstadens regionsråd. Valgt for Socialdemokratiet.

Her står Flemming Pless med Københavns overborgmester Frank Jensen. De er fotograferet sammen ved det "politisk korrekte" segments højborg - Torvehallerne midt i København - under valgkampen i november 2017.Er det fair at Carolina Magdalene Maier laver en officiel redegørelse til befolkningen omkring sine flyrejser, hvis hun så tydeligt blander "tjenesterejser" og private familie- og kæresteferier sammen?

Her er hendes egen liste. Læg specielt mærke til rejserne London 2016, New York 2017 og Island 2017.

Maiers liste over rejser:

"2015:
Beijing: Tjenesterejse for Folketinget. Møde i Young Parliamentarians Network.
Paris: Tjenesterejse for Alternativet. Talkshowarrangement ifm Alternativets 2-års fødselsdag.
Gran Canaria: Privat. Ferie med to venner.

2016:
Milano: Privat. Skiferie med mine børn.
New Zealand: Tjenesterejse. Udvalgsrejse med Folketingets Sundhedsudvalg.
New York: Tjenesterejse. Udvalgsrejse med Ligestillingsudvalget ifm. FNs kvindekonference.
Spanien: Privat. Ferie hos mine forældre.
San Francisco: Tjenesterejse. Udvalgsrejse med Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg.
London: Tjenesterejse. Deltagelse i rundbordssamtale om kultur på recept i det engelske parlament.

2017:
Indien: Privat. Bryllup hos venner.
Milano: Privat. Skiferie med mine børn.
New York: Tjenesterejse. Udvalgsrejse med Ligestillingsudvalget ifm. FNs kvindekonference.
Grønland: Tjenesterejse. Folketingets årlige orienteringsrejse til Grønland.
Paris: Privat. Ferie med min kæreste og fælles bekendt.
Reykjavik: Tjenesterejse. Deltagelse som repræsentant for DK i Women in Parliaments årlige kongres.

2018:
Zanzibar: Privat. Dykkerferie med min kæreste (hans 60-års fødselsdagsgave)
Spanien: Privat. Ferie hos mine forældre
Bordeaux: Privat. Ferie med min kæreste og hans børn.
Japan: Tjenesterejse med Folketingets Kulturudvalg.
Egypten: Privat. Dykkerferie med min kæreste."


(Tilsendt postering)Se også
Folketingets flyverdronning Carolina Magdalene Maier misinformerer om sine flyrejser

Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

No comments:

Post a comment