Monday, 29 October 2018

Danmarks Radio i seng med Alternativet; siger STORT tillykke til ny kulturborgmester


Et stort tillykke fra en ledende medarbejder hos DR til Alternativets ny kulturborgmester i Københavns Kommune og et meget omsorgsfuldt interview med Alternativets rejsedronning Carolina Magdalene Maier på DR P1. Det er det, licensbetalerne har været vidne til de seneste dage.

Lad os starte med det store tillykke til Alternativet fra DR.

Omkring klokken 17 søndag 28. oktober 2018 kårede Alternativet sin ny Kultur- og Fritidsborgmester i Københavns Kommune. Valget faldt på Franciska Rosenkilde. Det er interessant at kigge nærmere på, hvem, der glædede sig over udnævnelsen. En af de første lykønskninger kom fra en magtfuld kulturchef i Danmarks Radio. Nemlig fra Anja Hauberg, der er chef for DR K - kulturkanalen på DR.

"Stort tillykke" til den ny borgmester, lyder det fra DR's chef. (Læg mærke til at der er et "hjerte-like" på Anja Hauberg 's besked til borgmesteren, det er såmænd den ny kulturborgmester Franciska Rosenkilde, der har liket. Det er i øvrigt det eneste like, der kommer til lykønskningen fra Anja Hauberg.)

Hvem er Anja Hauberg? Anja Hauberg er chef - det som DR kalder "redaktør" - for tv-kanalen DR-K 's indhold, og bestemmer i sidste ende, hvad, der skal sendes, og hvem, der for eksempel skal have penge til at producere kultur-tv til DR's sendeflade.På DR's hjemmeside kan man se, hvem man skal henvende sig til med gode ideer til et nyt tv-program.På listen er Anja Hauberg, DR K. Det er Anja Hauberg, du skal henvende dig til, hvis du vil have noget sendt på DR-K.En lykønskning på Facebook afslører ikke nødvendigvis et tydeligt link mellem Anja Hauberg og Franciska Rosenkilde fra Alternativet. Men når vi tænker på, at den ny borgmester fra Alternativet sender "et hjerte" til en DR K tv-chef, så er det påfaldende, at netop DR K tidligere har sendt en "reportageserie", hvor Alternativets leder Uffe Elbæk besøger "kommuner, der er nærige med kulturkroner". Det vil sige, at DR K lægger skærmplads til, at Alternativet kan promovere deres syn på, hvordan kunst og kultur skal udbredes i kommunerne.


Endnu mere skræmmende bliver det. Når man går ind på Carolina Magdalene Maier 's Twitterkonto og ser, hvad hun som Alternativets politiske ordfører skrev de dage, der skulle fyres DR-medarbejdere, og hvor det blev annonceret, at netop tv-kanalen DR K, hvor Anja Hauberg er chef, skulle nedlægges.

Her er Carolina Magdalene Maiers tweet fra den dag, hvor det kom frem, at DR K skal spares væk.Men Carolina Magdalene Maier var også påvirket den dag, hvor det kom frem, hvor mange journalister DR ville fyre. Læg mærke til Maiers "græde-smiley".Endnu mere bekymrende bliver forbindelsen mellem Alternativet og DR, når man hører DR's P1 radioprogram Shitstorm lørdag 27. oktober 2018. Der har værterne Abdel Aziz Mahmoud og Mads Aagaard Danielsen inviteret Carolina Magdalene Maier fra Alternativet i studiet, så hun kan forsvare sit ekstreme forbrug af flyrejser.

DR's værtspar stiller hende ikke ét eneste kritisk spørgsmål.

Tror man ikke på denne påstand så lyt til P1 programmet Shitstorm på for eksempel podcast eller på DR's hjemmeside. Interviewet begynder 20 minutter og 40 sekunder inde i udsendelsen.

Link til udsendelsen: https://www.dr.dk/radio/p1/shitstorm/shitstorm-55#!00:20:40

Måske er det sigende, at Alternativets politiske ordfører siger sådan under det meget følende og blide interview med de to DR radioværter. Der er tydeligt, at Carolina Magdalene Maier mener, at hun har fået for meget kritik den seneste uge.

Citat Carolina Magdalene Maier:

"Jeg har faktisk en følelse af oprejsning, på en eller anden måde. En ting er, at jeg har fløjet for meget, men den måde, som alt det her har foregået på, har været enormt ubehageligt."

Det er denne følelse Alternativets politiske ordfører får, når hun bliver interviewet af DR om hendes flyrejser - "en følelse af oprejsning".


Bedøm selv om du som licensbetaler føler, at du får noget for pengene her. Eller forventer du som licensbetaler en mere kritisk tilgang til hykleriske politikere som Carolina Magdalene Maier?

Her ses Carolina Magdalene Maier på endnu en ferie. Denne gang er hun på skiferie i Alperne i Sydeuropa.(Tilsendt postering)


Du kan læse mere om Alternativet her
Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land

Alternativet fløj "gode klimaambassadører" til champagnefest i Paris; brændte mindst 30 ton CO2 af på en weekend

Censur hos Alternativet; tillader ikke spørgsmål om flyrejser og Niko Grünfeld 's kontor

Carolina Magdalene Maier fra Alternativet opdager fejl i sin flyliste; hendes private rejseaktivitet er endnu mere omfattende, end hun gav udtryk for

Alternativet 's muslimske borgmesterkandidat Badar Shah har fået mundkurv på; men hvad står han for?

For Carolina Magdalene Maier smelter skatteryderbetalte tjenesterejser sammen med kærlighedsferier og familieture

Folketingets flyverdronning Carolina Magdalene Maier misinformerer om sine flyrejser

Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

No comments:

Post a Comment