Tuesday, 16 October 2018

Beskytter Ekstra Bladet muslimer fra dårlig omtale?Så kom Ekstra Bladet med en opfølgning om gidseltagningen i Køln i Tyskland. Men selvom fakta er, at en syrisk muslimsk mand har taget et gidsel og råbt, at han er fra Islamisk stat, og han har prøvet at brænde sit gidsel af, så kan Ekstra Bladet ikke se noget motiv og da slet ikke noget terrormotiv. Alt er usikkert og uvist i Ekstra Bladets verden.

Som informeret læser får man den tanke, at Ekstra Bladet med vold og magt prøver at beskytte muslimer fra dårlig omtale.Nede i artiklen må selv Ekstra Bladet dog krybe til korset og citere tyske Bild for, at manden har erklæret, at han er medlem af Islamisk Stat. Et af syrerens krav var, at han blev fløjet til Syrien.

Læg mærke til at den syriske gerningsmand kom til Tyskland som flygtning i 2015. Akkurat den gruppe flygtninge, som Merkel vil have, at Lars Løkke Rasmussen skal tage sin del af.En vigtig pointe for EB.dk er, at togene nu kører, og alt er normalt igen. Og Ekstra Bladet viser derfor et idyllisk billede af hovedbanegården i Køln.Endnu engang er en flygtning fra 2015-migrantstrømmen afsløret som terrorist med Islamisk Stat baggrund.

Man kan ikke undgå at komme til at tænke på den tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen, der i 2015 belærte danskerne om, at der ingen grund var til at frygte Islamisk Stat-folk blandt de mange migranter, der oversvømmede Europa.Hans Jørgen Bonnichsens visdomsord har vist sig at være det vitterligste vås. Alligevel bruger en lang række medier stadig Bonnichsen som såkaldt "terrorekspert". Men han siger nok, hvad medierne gerne vil høre.(Tilsendt postering)
Læs også
Klanopgør i Storkøbenhavn i løvfaldssommeren

No comments:

Post a comment