Thursday, 25 October 2018

Alternativet 's muslimske borgmesterkandidat Badar Shah har fået mundkurv på; men hvad står han for?

28. oktober 2018 stemmer Alternativet om, hvem, der skal være partiets kulturborgmester i København. En af kandidaterne er pakistanske Badar Shah.

Badar Shah og de andre kandidater fra Liste Å har af partitoppen fået forbud mod at tale med medierne. Men bloggen præsenterer her en top 10 over Badar Shahs mærkesager.

Her er historien fra Ekstra Bladet om den "mundkurv", som Badar Shah har fået af Alternativets top.Top 9 over Badar Shahs politiske mærkesager.


1.

Bader Shah mener, at muslimer er en minoritet, der skal nyde særlig beskyttelse i Danmark. Han mener, at der er et "problem", fordi politikerne ikke anerkender, at muslimer skal have en særlig beskyttet status i Danmark.
2.

Badar Shah mener ikke, at indvandring til Danmark er et problem, der skal have fokus. Badar Shah mener ikke, at indvandring er et "rigtigt problem" for samfundet.3.

Badar Shah er skuffet over Lars Løkke Rasmussen 's nytårstale 2017/18. Talen havde fokus på problemerne med indvandrere i de danske ghettoområder. Badar Shah anerkender, at der er et problem, men pakistaneren er irriteret over, at Løkke talte om at løse problemer med "tvang". Badar Shah ville hellere have hørt, at årsagen til alle problemerne er, at de mellemøstlige indvandrere er fattige. Betyder det, at Badar Shah vil give dem endnu flere penge?4.

Badar Shah går ind for borgerløn. Altså overførselsindkomst uden krav til de, der ikke ønsker at arbejde. Blandt grupperne af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere er andelen af modtagere af offentlige ydelser særligt høje. Hvis der indføres borgerløn, kommer disse grupper på offentlig forsørgelse uden at stå til rådighed for arbejdsmarkedet. I praksis vil mange kunne opholde sig i deres hjemlande, mens de forsørges af den danske stat og de danske skatteydere.

5.

Badar Shah er imod stramninger af reglerne i forbindelse med muligheden for at blive dansk statsborger.

Badar Shah er ikke selv dansk statsborger. Men han vil gerne være dansk statsborger, så han kan få et dansk pas. Derfor er han nervøs for stramninger af loven. I skrivende stund har Badar Shah ikke kunnet få tillagt dansk statsborgerskab, fordi han har modtaget overførselsindkomst fra det danske samfund.6.

Badar Shah går ind for støtte til muslimske friskoler. Og han mener, at det vil være "diskriminerende" og "sørgeligt", hvis den økonomiske støtte til muslimske privatskoler sløjfes (som Socialdemokratiet ønsker det).


Badar Shah har selv gået i en muslimsk børnehave og på en pakistansk religiøs friskole (Jinnah International School i Vanløse).
7.

Badar Shah går ind for bederum på danske universiteter. Badar Shah er i øvrigt også imod burkaforbuddet.
8.

Badar Shah mener, at integrationen i Danmark af primært mellemøstlige og afrikanske borgere har fejlet, fordi de pågældende møder "diskrimination", når de gerne vil integreres i Danmark. Ifølge Badar Shah diskriminerer danske virksomheder og undlader bevidst at ansætte folk med mellemøstlige navne.

(Følgende er taget fra Alternativets medlemsblad Altervisten)
9.

Badar Shah er meget kritisk overfor USA's udenrigspolitik og diplomati samt den amerikanske præsident Donald Trump.

USA er en af Danmarks tætteste NATO-allierede, der garanterer landets sikkerhed.


28. oktober stemmer Alternativets medlemmer, så finder danskerne ud af, om Danmark skal have sin første muslimske borgmester.


(Tilsendt postering)Se også
For Carolina Magdalene Maier smelter skatteryderbetalte tjenesterejser sammen med kærlighedsferier og familieture

Folketingets flyverdronning Carolina Magdalene Maier misinformerer om sine flyrejser

Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

1 comment:

  1. Han klager over indvandrere er fattige og ik får penge nok... men de får flere penge og mere hjælp end os Danskere for faen... og de blir allerede beskyttet mere end de fortjener... Hvis han blir kultur borgmester, selvom han ingen gang har dansk statsborgerskab, så er løbet kørt for Danmark og vi vill alle være slaver til Islam om 40år max, forhelved det er vi allerede, fordi vores regering beskytter dem, selvom de voldtager mindreårige og siger det er sjovt, køre folk ned, skubber folk ud foran biler, stikker folk ned for en pakke smøger... Islam skal udryddes fra denne verden, ellers tar de over!! det har været deres plan de sisdte 50år at overtage hele Europa og nu betaler vores regering og EU dem for det!!! det jo helt hul i hovedet...

    ReplyDelete