Monday, 1 October 2018

Afrikansk dødsvold midt på Strøget: Mild straf og ingen udvisningDu kan tæske en mand ihjel midt på Strøget i København og slippe med en mild straf og en betinget udvisning. Et opgør mellem afrikanere fra Nigeria og Gambia udstiller det danske retsvæsens blødsødenhed.

Resultatet blev, som man kunne have frygtet.

To mænd - en gambianer og en tuneser - er blevet frifundet for dødsvold. Resultatet af deres bytur i oktober 2017 blev godt nok, at en 43-årig mand fra Nigeria blev tæsket ihjel på åben gade midt i Kongens København. Klokken tre om natten en onsdag, mens de fleste almindelige mennesker ligger og sover, der stødte de afrikanske mænd på hinanden på Strøget. Muligvis skulle de handle narko.

En 43-årig nigerianer står ved Sam's Bar tæt på Rådhuspladsen. En 40-årig gambianer går amok og slår den anden afrikaner i hovedet flere gange meget voldsomt. Nigerianeren synker sammen med en hjerneskade og er livløs. Den 40-årige gambianer slår og sparker nigerianeren, der ligger stille på gaden. Få timer senere erklæres offeret død af en læge.

Det noteres senere, at ingen af Strøgets politiovervågningskameraer virker. Men politiet får alligevel stykket en sag sammen ved hjælp af vidner.

Men dommeren i byretten var i det meget milde hjørne, da de to mænd fra Gambia og Tunesien var anklaget for hensynsløs vold, der medførte en andens død.

Her er artiklen om dødsvolden, hvor både gerningsmand og offer er importeret fra Afrika til København.

Dommeren afsagde dom næsten et år efter den fatale nat.

Den gambianske voldsmands ven - tuneseren - blev pure frifundet for dødsvold. Den 40-årige tuneser slipper dog ikke helt for straf. Da han blev anholdt af politiet i forbindelse med sagen om dødsvold, var tuneseren i besiddelse af seks hashplader med en vægt på 596,6 gram.


Dommeren fandt heller ikke, at den 40-årige gambianer var skyldig i dødsvold. Gambianeren fik seks måneders fængsel for tre slag med hånden og en betinget udvisning. Kun hvis gambianeren for eksempel dræber flere i København, kan han blive smidt ud af Danmark. Rettens afgørelse medfører, at de to mænd, der var anklaget for dødsvold, nu er på fri fod, og der er fare for at møde dem i Københavns natteliv.

En gambianer har udstillet, hvor svagt det danske samfund er. Tæsk en mand til døde på åben gade og slip med få måneder bag tremmer og en betinget udvisning.

"Sagen har i retten udviklet sig anderledes end det grundlag, vi havde, da der blev rejst tiltale," udtaler senioranklager Anders Larsson til Ritzaus Bureau.

Det må man give manden ret i.

Velkommen til Danmark.


(Tilsendt postering)

Se også Terrorist-Omars ven var vært på Guldtuben på TV 2

Skuespilchef Morten Kirkskov er bange for islams vrede

Fady Mohammad - lærer på CPH Business - og en cykelhandler - Coskun Ibrahim Simsir - på Tagensvej er anholdt for at medvirke til terrorisme

Den ene af de to terrormistænkte, der blev anholdt forleden dag, blev i 2010 tillagt dansk statsborgerskab. Af et enigt folketing.

Ekstra Bladet bragte nazi-løgn: Kendt rød journalist støtter fake news

1 comment:

  1. uretten men i det mindste gik det ud over en anden kriminel migrant,selv om det stadigvæk er mord

    ReplyDelete