Monday, 3 September 2018

Stram Kurs-hater er kendt trusselmager

Knap havde Stram Kurs fået et MobilePay-nummer, hvor interesserede kan støtte partiet, inden truslerne begyndte at rulle ind. En af de ivrigste trusselmagere var 19-årige Ida Cecilie Lyksholm Pedersen fra Brønderslev, der på ganske kort tid fremsendte tre trusler til Rasmus Paludan / Stram Kurs.

Ida Cecilie Lyksholm Pedersen ligner en klassisk næsepiercet venstreorienteret, men hun har også flirtet voldsomt med islam på det seneste. Man kommer derfor uvægerligt til at tænke på Kundby-pigen Natascha Colding-Olsen, der i 2017 blev dømt for planlægning af terror, når man kigger nærmere på Ida Cecilie Lyksholm Pedersen. Natascha Colding-Olsen kom som Ida Cecilie Lyksholm Pedersen fra ringe kår og konverterede og fandt had i islam.

Også en anden ung kvinde fra Nordjylland trænger sig på i erindringen. Nemlig Lisa Borch fra Kvissel. I 2014 myrdede dengang 16-årige Lisa Borch og hendes 29-årige ven Bakhtiar Mohammed Abdullah Lisas mor Tine Rømer Holtegaard med over 15 knivstik. Lisa Borch var efter en kort flirt med islam og den ældre muslimske kæreste begyndt at opfatte sin mor som "vantro".

Ida Cecilie Lyksholm Pedersen er en driftig pige, der ofte laver chikane mod andre. Det har fået en person, hun har chikaneret til at reagere. Her kan man se, at vedkommende har forsøgt at få oplysninger om Ida Cecilie Lyksholm Pedersen. Vedkommende har åbenbart fundet et dybt dataspor.

https://pastebin.com/a2zA5r1n

Ida Cecilie Lyksholm Pedersen er den ene af de to piger, der blev arresteret for en bombetrussel mod Brønderslev Banegård i 2012. Trusler er noget, der falder nemt for hende. 

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-61801961:to-piger-anholdt-for-bombetrussel.html

Her er billedet, hvor hun arresteres af politiet i 2012 sammen med en medsammensvoren. Og her er billedet, hvor banegården er afspærret på grund af hendes trusler.Her er Ida Cecilie Lyksholm Pedersen med sin mor som barn.Og senere med sin lillesøster, der også poserer for kameraet med håndtegn.
Men selvfølgelig spiller islam også en rolle. Ida Cecilie Lyksholm Pedersen er meget interesseret i islam og vil gerne høre koranen som lydbogSå mon hendes had til andre ikke kommer fra islam? Her vil Ida Cecilie Lyksholm Pedersen gerne låne en koran i 2015.

Og her vil Ida Cecilie Lyksholm Pedersen gerne prøve at faste som en god muslim.
Her er Ida Cecilie Lyksholm Pedersen i sit venstreorienterede piercing outfit. Læg mærke til at hun samtidig går i Hugo Boss.

Det firma, der er kendt for at have syet uniformer til Hitlers naziregime. Hugo Boss syede blandt andet SS 's uniformer.

På sin Google+-profil ses Ida Cecilie Lyksholm Pedersen i burka, og baggrundsbilledet er ryggen af en islamist med en maskinpistol (hun har udskiftet disse billeder nu).
Ida Cecilie Lyksholm Pedersens trusler til Rasmus Paludan og Stram Kurs:

"Jeg håber, at du fucking bliver bombet", "Jeg brænder dig levende" med mere.


No comments:

Post a comment