Thursday, 27 September 2018

Radio24syv 's nyhedschef Simon Andersen: Politikere skal ikke klage over burkakrammende politi
Det licensfinansierede medie Radio24syv, der skulle være et alternativ til Danmarks Radio, melder sig igen under islams faner. Skal en politiker klage over, at politiet krammer lovovertrædere iført den forbudte islamistiske burka? Nej, det skal de holde sig fra, mener nyhedschef Simon Andersen fra Radio24syvs nyhedsafdeling. Simon Andersen er, som det er mange bekendt, en svært islamofil journalist, der ofte via sit job på Radio24syv er gået i brechen for islam.
Her poster Simon Andersen Radio24syv's kritiske holdning til venstrepolitikeren Marcus Knuth, der har klaget over det åbenlyst absurde i, at en betjent uddeler kram til en islamist, der bevidst overtræder dansk lovgivning. Burkaen, der især er populær i det islamistiske diktatur Saudi-Arabien, er et udtryk for den strengeste sharialov, som dansk lov nu har underkendt ved at forbyde brugen af burka (og anden maskering) i det offentlige rum.

Men Simon Andersen fremhæver i sin Facebookopdatering "hård kritik" af Marcus Knuth fra Venstre som det væsentligste aspekt ved historie. Ikke islamistens bevidste forsøg på at snigløbe dansk lovgivning og heller ikke ordensmagtens vankelmodige indstilling til at håndhæve dansk lovgivning overfor islamister har åbenbart nyhedschef Simon Andersens interesse.


Simon Andersen og Radio24syv's muslimske støtter melder sig da også straks under mediets faner med klar opbakning til Simon Andersens islamofile Facebookstatus. Det er unægteligt skønt for tilvandrede muslimer, når danske skatteyderes licenskroner støtter, at sharialov kan praktiseres i de danske gader, og der gives opbakning til burkakrammere af politibetjente, der i stedet burde tilse, at dansk lovgivning bliver overholdt.

Her er først en af Simon Andersens kollegaer på hans Radio24syv. En tyrkisk muslim og tidligere bandechef for en af de utallige indvandrerbander. Nedim Yasar er dømt for vold, trusler, røveri og har tjent tusindvis af kroner på narkosalg. Da Nedim Yasar kom ud af fængslet, blev han ansat som vært på Radio24syv, og dermed betaler licensbetalerne en muslimsk bandekriminels løn.En muslim fra Algeriet - Farid Ben - er også hurtig til at bakke Simon Andersen op. Muslimen fra Algeriet er helt med på Simon Andersens kritik af en politiker, der bruger sin simple borgerret til at være kritisk overfor det islamvenlige politikorps.Men da en Facebook bruger påpeger, at det er helt sort, at politiet krammer islamister, der overtræder loven, så viser islams sande ansigt sig. "Nazi svin," siger muslimen Nafees Khan og beder en anden Facebookbruger om at "holde kæft".Nafees Khan fortsætter og beskylder Venstres nu tidligere ordfører på integrationsområdet - Marcus Knuth - for at være nazist.Nafees Khan er muslim og ønsker ikke kritik af islams lovgivende regler i Danmark. Danske love skal underlægges islams love.Nafees Khan deler på Facebook en meget tynd ged fra sit hjemland. Den er han tilsyneladende stolt af.Her smider Nafees Khan så det ultimative nazikort, der er så populært når venstrefløjen og muslimer debatterer islamkritik. "30'erne" er selvfølgelig en hentydning til Hitlers Nazi-Tyskland, der indvaderede Danmark og udslettede 25 millioner mennesker.

Opbakningen til Simon Andersens kamp for politiets ret til at kramme lovbrydende islamister fortsætter ufortrødent.

En muslimsk kvinde, der arbejder for Røde Kors i Nordsjælland, beskylder en Facebookbruger for at være nazist. Mon det er standard "Røde Kors sprog"?
Her er dokumentationen af Adwa Hussein Ali 's tilknytning til Røde Kors.Og her kalder en 26-årig muslimsk mand - Mohammed Nori Fatah - en modstander af Simon Andersens synspunkt for "hykler".
Han viser sig også at være modstander af Dansk Folkeparti og Israel. Det er standard for danske muslimer.Simon Andersen får også støtte fra en tidligere mangeårig ansat i Danmarks Radio. Fake news journalisten Kenan Seeberg kalder en forening (SIAD / Stop Islamiseringen af Danmark, red.), der er imod islamisering af Danmark, for "giftspredere". Kenan Seeberg er en ægte venstreorienteret journalist, der i 80'erne var aktiv i den voldelige BZ-bevægelse i København. Kenan Seeberg har også været ansat på statsmedierne Ekstra Bladet, som han forlod efter en løgnagtig artikel om filminstruktøren Jørgen Leth, og BT.


Her ses journalisten som ung BZ'er i 1980'erne. Ultravenstreorienteret dengang og i dag bakker Kenan Seeberg bakker op om muslimernes ret til at gå i den islamistiske burka og få kram af ordensmagten, når de gør det, selvom det er imod dansk lovgivning at bære burka i det offentlige rum.En anden muslim - Wass Abu Elrob - antyder indirekte, at en anden Facebookbruger er pædofil og spørger om, vedkommende leger "gemmeleg med små børn"? Muslimernes profet Muhammed giftede sig i øvrigt med seksårige Aisha, men ventede med at have fuldbyrdet samleje med Aisha, indtil hun var fyldt ni år.
Wass Abu Elrob har tidligere arbejdet som tolk og nydt godt af de mange milliarder, ikke-vestlige underuddannede tilflyttere koster samfundet. Wass Abu Elrob har været lønnet af den danske stat for at oversætte mellemøstlige sprog for sine muslimske "brødre og søstre".

Og her antyder Wass Abu Elrob videre, at samme Facebookbruger seksuelt mishandler sine børn - når de leger "gemmeleg med far". Islams ansigt er ikke kønt, når det bliver hadsk.Her er en anonym muslim, der kalder Marcus Knuth for rig og forkælet. Og som mener, at politikerne chikanerer muslimske kvinder, der udlever den store shariadrøm i de danske gader - sammen med politiets islamvenlige korps.En anden muslimsk kvinde - Zia Az - bakker op om Simon Andersens og Radio24syvs kritik og kalder det "hul i hovedet", at politiet ikke må kramme kriminelle lovovertrædere.


Og efter kort tid viser hendes sande hadske muslimske ansigt sig også. "Mister nobody" kalder hun nedladende Marcus Knuth.
En muslimsk migrant fra Syrien - Adula Abu Samra - mener ikke overraskende, at betjenten har handlet rigtigt ved at kramme en muslimsk fundamentalist, der overtræder loven. "Well done," siger manden, der oprindeligt boede i Damaskus.


Også en muslimsk mand - Mohammad Freije - der arbejder som chauffør for busselskabet Arriva, forstår ikke, hvad problemet er. Islams støtte til Radio24syv er stærk og tro.Også en dansk mand, der er uddannet folkeskolelærer og stor tilhænger af islam i Danmark, udtaler sig. Han hedder i virkeligheden Thorsten. Men er så glad for islam og mellemøsten, at han kalder sig Ahmed Hansen.
Simon Andersen, nyhedschef på Radio24syv og om lidt også chef for Berlingske, kan altså nyde den muslimske opbakning til sit projekt.

Her ses Simon Andersen med en anden islamvenlig journalist, David Trads. De er i gang med at bære nogle ølkasser sammen.
(Tilsendt postering)
Se også

Enhedslisten om manglende julelys på Nørrebro: Racisterne er problemet

Ingen julebelysning på Nørrebro; de muslimske forretningsejere bliver "ubehagelige", når de skal betale

Terrorist-Omars ven Mahmoud Loubani var vært på Guldtuben på TV 2

No comments:

Post a comment