Tuesday, 11 September 2018

Nicklas Bendtner brækker kæben på taxichauffør Meron Hagos Solomon, der angiveligt råbte ‘luder og bitch’ efter Bendtners modelkæreste Philine RoepstorffUriasposten sætter navn og billede på Nicklas Bendtner 's chauffør, der er tale om eritreeren Meron Solomon:


"Natten til søndag brækkede fodboldspilleren Nicklas Bendtner kæben på en taxichauffør efter en bytur med modelkæresten Philine Roepstorff, datter af håndboldlegenden Jens Erik Roepstorff. Bendtner har før haft flere lignende sager, og umiddelbart tænker man – ‘Nu gjorde han det igen’. Her er kærestens udlægning af overfaldet på eritreanske (eritreiske, red.) Meron Hagos Solomon, der i øvrigt er kristen. Et ufiltreret partsindlæg, men næppe helt løgn.


“Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil – men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne.

Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør – det har ikke været drengestreger eller dumheder – det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.” (Philine Roepstorff på Instagram, 10. september 2018) "


(Foto via Uriasposten)


Se og Hør skriver om sagen:


"Forud for overfaldet havde Nicklas Bendtner og hans kæreste, fotomodellen Philine Roepstorff, været på natklubben Lusso i Hovedvagtsgade i det indre København.

En kilde fortæller til BT, at vedkommende så parret på natklubben ved et-tiden natten til søndag, og at Philine Roepstorff var "meget beruset", mens Bendtner var "moderat fuld"."

Se også
Er Nicklas Bendtner offer for kode 291?

No comments:

Post a comment