Wednesday, 12 September 2018

Muslimske taxachauffører går amok i lukket Facebookgruppe: Nicklas Bendtner skal voldtages analt med et cykelstativTruslerne mod fodboldspilleren Nicklas Bendtner fra mellemøstlige taxakredse er mange:

Bendtner skal voldtages analt med et cykelstativ 

- sådan erklærer 23-årige Jasin Amiti, der er muslim og taxachauffør i København.

Bølgerne går højt, når taxabranchen debatterer Nicklas Bendtners taxasag i den lukkede Facebookgruppe Taxinyt. For hvem er den aggressive part i denne sag? Er det den afrikanske immigrant Meron Hagos Solomon fra Eritrea, der kørte Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff hjem? Eller var det Nicklas Bendtner, der umotiveret overfaldt en taxachauffør på den korte tur hjem fra Kongens Nytorv.

Kigger man indenfor i den lukkede Facebookgruppe Taxinyt, får man en tydelig fornemmelse af, at det ikke ligger fjernt for mellemøstlige og afrikanske taxa-ansatte at være oppe i det røde felt ...

Chaufføren Jasin Amiti er fra Albanien og har muslimske rødder. Han kalder Nicklas Bendtner for en "boldmongol" og leger med tanken om at voldtage den danske fodboldspiller analt med et cykelstativ. Tanken er at gøre skade på Nicklas Bendtners mandighed. 

Er det normal standard for indvandrerchauffører i København? Pakistaneren Asif Raja, der er sunnimuslim og chauffør hos selskabet Dantaxi 4x48, som Nicklas Bendtner benyttede sig af søndag nat, er meget aktiv i gruppens analyse af Nicklas Bendtner. Her kalder Asif Raja Rosenborg-angriberen for et røvhul.

Kundepleje og standard hos Dantaxi 4x48?Og her taler samme Asif Raja om Nicklas Bendtner i andre vendinger. Taxachauffør Asif Raja vil åbenbart have, at fodboldspilleren fra Rosenborg, der omtales som en "fucking klaphat", skal "kneppes".

Asif Raja forsætter og skriver: "Vi skal støtte ham (eritreeren Meron Solomon, der fik brækket kæben af Nicklas Bendtner, red.). Alle aber vil støtte Bendtner svin."

Aber er sandsynligvis Asif Rajas betegnelse for danskere.En anden muslimsk taxachauffør - Ismail Türkoglu - kalder Nicklas Bendtner for et "svin" og mener, at han skal "lide bag tremmer".


Ismail Türkoglu, der taler så hadsk om Nicklas Bendtner, er fra Tyrkiet og er en varm støtte af landets præsident Erdogan. 

Det viser Ismail Türkoglu på sin Facebookside.En anden tyrkisk taxachauffør - Omer Turkyilmaz - kalder fodboldspilleren for "idiot".


Privat hader Omer Turkyilmaz, der er muslim, jøder. Omer Turkyilmaz deler for eksempel denne tegning på sin Facebookprofil, som minder om de tegninger, som naziregimet fremstillede af jøder som griske og med store næser.
Her er endnu en mellemøstlig chauffør - Hamza Mirza. Han kalder Bendtner for "klaphat" og har allerede idømt ham en "fængsel straf".


En anden muslimsk chauffør fra den københavnske taxabranche - Servet Üzümcü - ønsker at køre Nicklas Bendtner til Blågårds Plads i den indvandrerdomnierede bydel Nørrebro i København.
 

Hvorfor Nicklas Bendtner skal køres til Blågårds Plads på Nørrebro vides ikke. Men da den pakistanske chauffør Asif Raja erklærer, at han ikke vil lægge blomster der, så kunne noget tyde på, at det kan ende med døden, hvis du som en hvid mand, der er upopulær i migrantkredse, bliver kørt til Nørrebro.

Asif Raja kommer fra Pakistan og kører taxa for Dantaxi 4x48. Han har flere gode ideer til en hetz mod Nicklas Bendtner.

 

Her foreslår Asif Raja, at taxachauffører skal køre hen til Nicklas Bendtners private hjem og demonstrere. Asif Raja opfordrer desuden til boykot af Nicklas Bendtner.


Og her uddyber Asif Raja, hvordan københavnske taxachauffører skal lægge planer og køre hen til Nicklas Bendtners private hjem. Asif Raja mener også, at Nicklas Bendtner skal forhindres i at køre med taxa fremover. 

I øvrigt deler Asif Raja og flere muslimske kolleger Nicklas Bendtners nøjagtige adresse i Taxinyt-gruppen. 

 

Asif Raja er sunnimuslim og har boet i Danmark i over 30 år. Han er født i Pakistan, hvor der ikke er krig.Og Asif Raja håber ikke, at Nicklas Bendtner slipper billigt denne gang. En skjult trussel fra Dantaxi-chaufføren? Der ikke vil lægge blomster, når Bendtner køres til Nørrebro mod sin vilje, og som vil demonstrere udenfor Nicklas Bendtners hjem. En anden muslim i gruppen Taxinyt - Ch Mohammad Zulqarnain - ønsker, at Bendtner skal "miste alt hvad han har".

Er det den særlige københavnske taxaservice, vi ser her?  

 

Og endnu en mellemøstlig chauffør - Bobby Ahmad - mener, at taxachaufførerne skal komme retten i forkøbet og lade være med at samle Nicklas Bendtner op. Stik imod dansk lovgivning.Også Nicklas Bendtners modelkæreste Philine Roepstorff får kærligheden at føle hos de muslimske taxachauffører i den lukkede Facebookgruppe. Chaufførerne kommer blandt andet med seksuelle hentydninger til modellen.

Her kalder Asif Raja fra Pakistan hende for "DUM" og erklærer, at hun dækker over Nicklas Bendtner.

 

En muslimsk kollega - Adnan Ahmad - hævder, at Philine Roepstorff "lukke en masse LORT ud".
Dantaxi 4x48 's chauffør Asif Raja går ind for "tand for tand". Hvilket jo reelt betyder, at Asif Raja også vil have brækket kæben på den danske fodboldspiller.
Er Asif Rajas tankegang repræsentativ for tankegangen hos chaufførerne hos Dantaxi 4x48? I så fald har Nicklas Bendtner måske en sag. 

Hvis dette er standarden for københavnske taxachauffører med mellemøstlig og afrikansk baggrund, så peger pilen måske på, at Nicklas Bendtner er det egentlige offer i denne sag.


(Tilsendt postering)

*

På Rosenborg Ballklub 's hjemmeside kan man læse følgende redegørelse fra Nicklas Bendtner om episoden:


"Kære alle.

Som I har kunnet læse i medierne de seneste par dage, har jeg rigtig nok været involveret i en yderst uheldig og også for mig stærkt ubehagelig episode omkring klokken 2 natten til søndag. Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at den skulle udvikle sig, som den gjorde, og jeg er selvsagt ekstremt ked af, at udfaldet blev så uheldigt, som det blev.

I den sammenhæng er der nogle mennesker, som jeg gerne vil beklage overfor – fordi de altid har behandlet mig ordentligt og har krav på min respekt.

Over for Rosenborgs fans og publikum beklager jeg, at dette er sket. Og jeg beklager, at jeg ikke undgik at havne i situationen – også selvom jeg forinden havde forsøgt at søge væk fra den. Det har fra starten af været en glæde at spille for Rosenborgs suveræne og trofaste publikum, og jeg har sat en ære i at gøre dem stolte af mig og af holdet. Jeg tager ikke spor let på det tilbageskridt, som denne triste hændelse betyder.

Over for klubben beklager jeg af hele mit hjerte, at vi står her i dag. Rosenborg har været mere end en god klub for mig. Den har føltes som et nyt hjem og en ny familie, da jeg mere end nogensinde behøvede luftforandring og en ny start. Heroppe har jeg haft nemmere ved at have lov til at være den person, jeg ønsker at være.

Den sort-hvide dragt ligger mit hjerte nær – også når jeg ikke bærer den.

Over for mine kære holdkammerater beklager jeg, at det her skal stjæle fokus i en vigtig tid. Og jeg takker for den forståelse, jeg allerede er blevet mødt med. De folk, jeg har delt omklædningsrum med dagligt i halvandet år, ved heldigvis godt, at jeg ikke er og aldrig har været en voldsmand, men at jeg beskytter dem, jeg har kær. På på og uden for banen.

Rosenborg har mange spændende kampe, der venter her i efteråret. Vi er stadig med i guldkampen, vi skal spille kvartfinale i cuppen, og vi fører ligaen. Jeg ønsker at bidrage til, at vi når vores målsætninger, og at dette bliver endnu en mestersæson for klubben. Jeg ønsker at bidrage med alt, hvad jeg har. Og jeg vil naturligvis tage endnu større forholdsregler, end jeg troede nødvendigt, så jeg ikke havner i noget lignende igen.

På grund af den verserende sag i retssystemet kan jeg ikke udtale mig yderligere, men må i stedet henvise til advokat Anders Nemeth.

Så det var altså alt for nu. Tak for opmærksomheden."

*

Kommunikationschef i Dantaxi - Rasmus Krochin - afviser ifølge BT (artikel ved journalist Lasse Vøge) Philine Roepstorffs (og Nicklas Bendtners) forklaring:

"Han (Rasmus Krochin, red.) oplyser, at der er videooptagelser, som viser forløbet. De optagelser er overdraget til politiet. Han vil dog ikke uddybe, hvad billederne viser, men blot at det ikke stemmer overens med Philine Roepstorffs forklaring."


Se også
Er Nicklas Bendtner offer for kode 291?

Nicklas Bendtner brækker kæben på taxichauffør Meron Hagos Solomon, der angiveligt råbte ‘luder og bitch’ efter Bendtners modelkæreste Philine Roepstorff

Mary Consolata Namagambe 's voldtægtsven dømt

1 comment: