Thursday, 20 September 2018

Muslim dømt for voldtægt af teenager i kælder: Politiet mente ikke, at det var nødvendigt at varetægtsfængsle ham, så da han blev dømt, var han væk
Er det helt rimeligt at ønske sig, at en mand, der har voldtaget en teenagepige mod hendes vilje, og er dømt for en anden voldtægt samt farlig voldskriminalitet sidder fængslet, indtil han skal i retten?

De fleste ville sige ja. Men politiet vurderede, at Wasim Essam Hajress fra Palæstina ikke udgjorde nogen fare. Trods det faktum at han tidligere er dømt for voldtægt og denne gang var anklaget for voldtægt af en ung pige i en kælder

Wasim Essam Hajress er i dag væk. Han forsvandt ganske enkelt lige inden, han blev dømt for sin anden voldtægt i Danmark. Politiet aner ikke, hvor han er.I foråret 2018 er Wasim Essam Hajress og en ven i byen i Roskilde. De møder en ung 19-årig pige, der er i byen. De lokker hende med hjem og tager hende med ned i en kælder.

Her fastholder Wasim Essam Hajress den unge pige. Han tvinger pigen til samleje og oralsex mod hendes vilje i den mørke kælder.

Det er ikke første gang, at Wasim Essam Hajress har gjort det. Han er tidligere dømt for voldtægt.

Politiet anholder Wasim Essam Hajress, og selvom han altså tidligere er dømt for voldtægt, så vælger politiet at sætte ham på fri fod, indtil sagen kommer for retten. Da retten er sat 6. september 2018 møder palæstinensiske Wasim Essam Hajress frivilligt op i retten. Wasim Essam Hajressi dømmes 3 1/2 års fængsel og udvises af Danmark.

Men til alles overraskelse er Wasim Essam Hajress væk, da dommen bliver afsagt. Wasim Essam Hajress var ikke fængslet og bevogtet, da han ikke var fængslet, inden retssagen begyndte. Så Wasim Essam Hajress er blot gået i en pause i rettens arbejde.

I dag aner Midt- og Vestsjællands Politi ikke, hvor den palæstinensiske voldtægtsforbryder Wasim Essam Hajress befinder sig.

Charlotte Tornquist fra politiet udtaler følgende om den undvegne voldtægtsmand:

"Han var ikke varetægtsfængslet, inden han fik dommen."

Hvordan kan dette lade sig gøre? Politiet anholdt en udlænding, der er dømt for voldtægt og som igen var anklaget for voldtægt. Denne gang mod en teenager. Alligevel valgte politiet at sætte Wasim Essam Hajress på fri fod, indtil sagen kom for retten.

Ser du Wasim Essam Hajress, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi. De gider nemlig godt fængsle ham nu, hvor han er dømt for at voldtage en teenager sammen med en ven.


Wasim Essam Hajress poserer på Facebook. (Foto: Uriasposten)


Advokat Peter Trudsø, som repræsenterer Wasim Essam Hajress, skriver i en mail til BT - artikel ved journalist Katrine Frederikke Wandrup - at den dømte Wasim Essam Hajress har anket dommen med påstand om frifindelse, og at dommen derfor ikke er endelig.


Se også
Udlejningsselskabet ProDomus opkræver ulovlige tillæg

No comments:

Post a comment