Thursday, 13 September 2018

Marys voldtægtsven dømt
Debattøren Mary Consolata Namagambe 's afrikanske ven er idømt tre års fængsel for voldtægtsforsøg.

I går faldt den endelige dom over den kendte afrikanske blogger og debattør Mary Consolata Namagambes ven. Resultatet blev, at den 27-årige Peter Boyi skal ruske tremmer i tre år. Til gengæld slap voldtægtsmanden med en betinget udvisning. Hvilket vil sige, at hvis Petet Boyi ikke voldtager flere kvinder i en afgrænset periode, så kan han blive boende resten af sit liv i Danmark.

Mary Consolata Namagambe skrev, at det var rendyrket racisme, da politiet og senere BT i september 2017 lagde en efterlysning ud på nettet med et billede af hendes afrikanske ven.

Et billede taget lige inden han truede en kvinde på et stisystem med at ville slå hende ihjel, hvis hun ikke gjorde, som han ville. Peter Boyi ville have sex, og det skulle den stakkels kvinde levere her og nu til den unge afrikanske migrant.

(Mary Consolata Namagambe på Facebook, 6. september 2017 (via Uriasposten))


Mary Consolata Namagambe hævdede, at det blot var en tilfældig sort mand, der blev hængt ud, udelukkende fordi han var afrikaner. Men nu har det danske retssystem talt. Gerningsmanden var den pågældende afrikaner.

Med mediedarlingen Mary Consolata Namagambes støtte i ryggen skrev voldtægtsmanden Peter Boyi på sin Facebookprofil, at han var uskyldig. Peter Boyi vidste, at Mary Consolata Namagambe havde sået tvivl om hans skyld, og han håbede, at det ville redde ham.Klokken er cirka seks om morgenen, da en ung kvinde er på vej på arbejde. Det er koldt den morgen, og hun har musik i ørerne. Hun går på stierne lige bag Ny Ellebjerg Station. Pludselig hopper den afrikanske mand frem bag hende og griber om hende og smider hende ned på asfalten. Kvinden skriger, men Peter Boyi sparker og bider hende. Kvinden skriger endnu højere. Peter Boyi truer kvinden og siger, at han vil dræbe hende, hvis hun ikke ligger helt stille.

Kvinden skriger dog videre, og ved et lykketræf slipper hun fri og løber hen til en telefon og ringer 112.

Politiet finder 24 skader på hendes unge 26-årige krop. Politiet finder også DNA fra den afrikanske mand på hendes tøj.Peter Boyi iklædt en t-shirt fra Nike. Firmaets slogan er som bekendt Just Do It.


Mary Consolata Namagambe har ikke udtalt sig i forbindelse med domfældelsen over Peter Boyi. Hverken om sit falske udsagn, der nu er er år gammelt, eller om det faktum at det var netop hendes afrikanske ven, der forsøgte at voldtage en ung kvinde.
Tre års fængsel til Peter Boyi var, hvad det kunne blive til for voldtægtsforsøg og overfald. Men kun en betinget udvisning. Danmark hænger på Peter Boyi.

Også Peter Boyis søster Dorthea Mija Sosthenes Boyi forsvarede sin voldtægtsbror.


(Tilsendt postering)Se også
Mary Consolata Namagambe indrømmer løgn efter voldtægtssag: Jeg er ikke jurist

Tyrkisk-islamisk autoritet - Selcuk Bayrak - i Frederikssund-ghetto var i 1985 mistænkt for drabet på Arne F. Daugbjerg

No comments:

Post a Comment