Wednesday, 19 September 2018

Jihads skud var ikke drabsforsøg
Kendt indvandreradvokat jubler på Facebook efter dom: Det var heldigvis ikke drabsforsøg.

Er det drabsforsøg, hvis du kører ind foran et supermarked, skyder ind i en menneskemængde, nogle skud rammer ind i supermarkedet, og du slutter af med at påkøre menneskemængden, så enkelte ryger op på bilen?

Vestre Landsret har talt. Det er ikke drabsforsøg at opføre sig som beskrevet. Det er ifølge Vestre Landsret kun at forvolde "fare" for andre. Straffene til blandt andet den muslimske gerningsmand Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen blev derfor gjort mildere, end hvis ugerningen var blevet kategoriseret som et overlagt drabsforsøg.

"Vi er selvfølgelig tilfredse," udtaler Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsens forsvarsadvokat Mette Grith Stage fra Stage Advokatfirma til BT.

Mette Grith Stages muslimske klient er på fri fod igen i 2019, hvis alt går, som det plejer.

Historien deler Mette Grith Stage her på sin Facebookside.
Mette Grith Stage jubler på Facebook og bruger ordet "heldigvis".

Mette Grith Stage er blandt andet kendt for at være advokat for Islamisk Stat-krigere i Syrien, der gerne vil hjem til Danmark. En enkelt af Mette Grith Stages IS-klienter vil gerne til Danmark og lære at køre lastbil. En anden kendt klient er Kundby-pigen Natascha Colding-Olsen, der havde en islamistisk drøm om at bombe jødiske børn på deres skole.

Her ses Mette Grith Stage sammen med en anden af sine klienter.Men hvad er det præcis, man kan slippe afsted med som muslimsk mand i disse år og få en nedsat fængselstraf i landsretten i forhold til, hvad anklagemyndigheden havde håbet på?

En sen aftentime omkring klokken 21 2. april 2017 kører en bil ind på parkeringspladsen foran et Kiwi supermarked i Aalborg. I bilen sidder Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen. Hans mellemnavn Jihad bruges i islam, når man som muslim fører hellig krig mod vantro mennesker.

Sådanne vantro mennesker var denne aften ude at handle i Kiwi på Saltumvej i Aalborg (Kiwi på Saltumvej er siden blevet til en Spar butik, red.). Foran supermarkedet står en flok mennesker. Bilen med Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen speeder op. Bilen når hen til menneskemængden, og der åbnes ild fra skydevåben mod personerne. En bliver ramt i benet, og fire skud går gennem den store rude ind i Kiwi butikken, hvor almindelige borgere går og køber ind til aftensmad og deres husholdning.Bilen med Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen gasser op og kører nu direkte ind i menneskeflokken. Nogle springer for livet, men en enkelt slynges op på bilen og rammer forruden med stor kraft.

Efter den voldsomme påkørsel med fuldt overlæg affyres der igen skud fra bilen. Der bliver skudt direkte mod flokken, der lige er blevet påkørt. Men kuglerne rammer forbi og fortsætter ind i supermarkedet.

Bilen forsvinder fra gerningsstedet. Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen bliver anholdt og anklaget for drabsforsøg. En anklage, der er meget alvorlig og kan give mange år i fængsel. Men Vestre Landsret har nu talt, og Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen slipper med en mild straf og bliver udelukkende dømt for at forvolde "fare" for andre.

Mette Grith Stage udtaler på vegne af sin muslimske klient : "Vi er jo selvfølgelig vældigt godt tilfredse med, at de var enige i, at det ikke var drabsforsøg."

Den meget tilfredse advokat kan konstatere, at du som muslimsk modborger i Danmark kan skyde mod mennesker på parkeringspladser og i supermarkeder samt påkøre folk med høj fart i din bil, og du er ikke i nærheden af at blive dømt for drabsforsøg.

Hvis Abdi-Malik Jamal Jihad Nielsen opfører sig pænt i fængslet, så er han ude på de danske gader igen i 2019. Og så kan man møde ham, når man handler i supermarkedet på Saltumvej i Aalborg.

Advokat Mette Grith Stage fik straffen ned på fire år i landsretten. Men ordentlig opførsel i fængslet nedsætter den reelle straf yderligere, så Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen i praksis kan slippe med toogethalvt års fængsel. Og da Abdi-Malek Jamal Jihad Nielsen har siddet fængslet siden april 2017, så er han allerede ude på de danske gader igen i 2019.


Der er grund til jubel hos Mette Grith Stage. Hun har igen fået idømt en muslimsk klient en lav straf. Denne gang for skyderi i det offentlige rum.


(Tilsendt postering)


Se også
Kendt forsvarer politianmeldt for brud på fængselsregler

Mary Consolata Namagambe 's voldtægtsven dømt

2 comments:

  1. Artikler som denne ser vi næsten dagligt i store og vidtspredte medier såsom BT og Ekstrabladet. Dog UDEN at det åbenbart gør indtryk på Danmarks vælgere. De stemmer på deres sædvanlige parti. Jamen hvad skal vi så med Kirsten Sletbjergs storartede annoncer ? Den danske befolkning ER gået i coma. Kun håndgranater nær ved, kan vække folk. Eller som f eks. Sofie Carsten Nielsen når hendes børn er direkte i skudlinien.

    ReplyDelete
  2. Der er næppe håb om at vække danskerne. Men måske kan det være af historisk interesse at beskrive derouten. SUK

    ReplyDelete