Monday, 24 September 2018

Ingen julebelysning på Nørrebro; de muslimske forretningsejere bliver "ubehagelige", når de skal betale

Hvad ville du sige til at blive overfuset og skældt ud på arabisk, når du samler ind til forretningernes julebelysning på Nørrebro? Det er en realitet nu. Hadet fra de muslimske forretningsejere er brudt ud i lys lue.Hvert år skal handelstandssforeningen på Nørrebro i København samle ind til julebelysningen på hovedstrøget Nørrebrogade. Formanden Hans Mejlshede har en låsebutik på gaden og har ansvaret for at samle penge ind til belysning og grankæder.

Men år efter år - i takt med at Nørrebro domineres mere og mere af muslimsk kultur - der oplever Hans Mejlshede fra Nørrebro Handelsforening, at det job bliver mindre og mindre rart. Til TV 2 Lorry udtaler han, at "det er et helvedes job".

Faktisk oplever formand Hans Mejlshede, at de muslimske forretningsejere, der udgør over 50 procent af de erhvervsdrivende på Nørrebrogade, ligefrem bliver ubehagelige, når han forsøger at samle penge ind til juleudsmykning. Det udtaler han her til TV 2 Lorry:
Julebelysningen på Nørrebro kan i takt med den stigende islamisering af bydelen nu om dage kun blive til noget, hvis det kommunale lokaludvalg støtter forretningerne.

Den officielle historie har ellers i flere år været en anden fra Nørrebro Lokaludvalg, der støtter forretningerne med et beløb til belysningen i udvalgte år. Meldingen fra Nørrebro Lokaludvalg har lydt, at det er, fordi forretningerne ikke søger tidligt nok, når der i flere år ikke har været julebelysning.

Her er det en nyhed fra 2016, da der ikke var jul på Nørrebro. Men dengang afviste Lokalrådet, at årsagen var problemer med muslimer.I år håber Hans Mejlshede, at Lokaludvalget vil betale for juleudsmykningen på Nørrebro. Primært på grund af de trusler han møder fra de muslimske butiksejere.

Men det afviser Lokaludvalget. De ønsker ikke at kristne traditioner prioriteres i den muslimske bydel.

Formanden for Lokaludvalget, der altså i sidste ende afgør om, der kan komme julebelysning via en støtteordning, er Mogens "Mugge" Petersen.
Mogens Petersen er jonglør og gøgler hos Øglegøglerne, der angiveligt leverer "god børneunderholdning". Og han administrerer via Lokaludvalget de mange kommunale millioner hvert år. En stor del donerer Mogens Petersen til muslimske aktiviteter som eid-fester. Men han vil ikke stå for julebelysningen, der er en kristen dansk tradition.

Her er et billede fra Lokaludvalgets Facebookprofil, hvor udvalget glæder sig og stolt viser teltet frem ved det store muslimske eid-arrangement, som skatteborgerne, der primært er af dansk oprindelse, betaler gennem de millioner, Lokaludvalget får hvert år.


Et brag af en eid. Men ingen jul på Nørrebro. Hvis det står til Nørrebro Lokaludvalg.


Mogens Petersen er fra den alleryderste venstrefløj. Han har blandt andet været ledende talsmand for Ungdomshuset, der er kendt for at huse autonome, der har smadret bydelen flere gange. Senest i 2017. Da autonome "fejrede" det tidligere Ungdomshus på Jagtvej 69. Der blev udover stenkast mod primært danske butikker såsom banker også udøvet vold mod almindelige mennesker på vej hjem fra job.

Her ses Mogens "Mugge" Petersen, der er tidligere talsmand for de autonome i Ungdomshuset, sammen med næstformanden for Nørrebro Lokaludvalg. Næstformanden er som de hadske forretningsdrivende også muslim og hedder Anoir Hassouni. Anoir Hassouni er leder af RessourceCenter Ydre Nørrebro (RCYN) - et såkaldt aktivitets-, frivilligheds-, projekt-, lektiecafe- og rådgivningscenter for unge mellem 13 og 18 år på Ydre Nørrebro. Eller med andre ord: Et skatteyderfinansieret foretagende, der hvert år hælder millioner af kroner ned i lommerne på muslimer ud fra en tese om, at projektet hjælper integrationen på vej.

De to har afvist Nørrebros handelsstandsforenings bøn om at hjælpe med juletraditioner på Nørrebro.

Den islamofile - påstået konservative - politiker Jens Kindberg gik i 2016 muslimers og venstreradikales ærinde, da han i et indlæg i Jyllands-Posten i november 2016 forsøgte at få opmærksomheden væk fra det muslimske aspekt ved julebelysningsproblematikken på Nørrebro, da der heller ikke det år blev råd til kristen jul på Nørrebro. Så det er ikke kun venstreorienterede og muslimer, der ønsker at stoppe julen på Nørrebro. Tendensen kan spores helt ind i "konservative" og "liberale" kredse.Nørrebro Lokaludvalg har en ledelse bestående af en yderligtgående venstreorienteret gøgler og jonglør, der tidligere har været talsmand for et Ungdomshus, der virker ved vold, manglende respekt for ejendomsretten og optøjer. Og næstformanden er en muslim.

Gæt selv på, hvorfor der ikke bliver julebelysning på Nørrebro i år!


(Tilsendt postering)


Se også
Muslim dømt for voldtægt af teenager i kælder: Politiet mente ikke, at det var nødvendigt at varetægtsfængsle ham, så da han blev dømt, var han væk

Ingen regning: Produktionsskole lavede gratis valgvideo for Enhedslisten 's Gyda Heding


No comments:

Post a comment