Tuesday, 18 September 2018

Gymnasieelev truer Rasmus Paludan på livet: "Den mand skal bare dø"
Hvor går grænsen for, hvad indvandringskritiske politikere skal finde sig i. Er mordtrusler noget, de blot skal finde sig i? Og hvad gør samfundet ved truslerne?

Når trusler rammer politikere, så er der en udbredt tendens til, at man græder og fordømmer i flok, når truslerne rammer de "gode politikere". Hvem husker ikke en hånlig bemærkning om Zenia Stampe 's abort på Facebook, der blev til føljetoner i Politiken og debatprogrammer på DR2.
Men når højrefløjen rammes, så er det mere en slags naturlighed, som højrefløjspolitikere skal tage med oprejst pande og i strakt arm.

På den vej i Roskilde, hvor forfatteren Lise Nørgaard 's barndomshjem ligger, bor en ung gymnasieelev ved navn Silas Emil Birkedal. Roskildenseren Silas Emil Birkedal skrev helt åbent en mordtrussel til den danske politiker Rasmus Paludan fra Stram Kurs søndag 16. september 2018 på Facebook.

"Den mand skal bare dø mand!" skrev Silas Emil Birkedal helt konkret.

Beskeden er skrevet i sammenhæng med dette opslag fra en venstrefløjsgruppe Tulle-Basen / Tulle Basen (på Twitter) - der producerer fake news.
Kan Roskilde Katedralskole have en elev som Silas Emil Birkedal gående, der trækker det ultimative kort i en politisk debat. Mordtrusler?

Og når Midt- og Vestsjællands Politi ikke kører ud og anholder Silas Emil Birkedal, men blot ser dette som et legitimt middel i venstrefløjens kamp mod højrefløjen, hvad siger det så om Midt- og Vestsjællands Politi ageren?

Noget er gået galt i opvæksten for Silas Emil Birkedal, når man kan fremsætte mordtrusler mod folk, man ikke deler synspunkter med. Men at samfundet, skole og politi ikke reagerer. Det er utvivlsomt et tegn på svaghed.


 Trusselsmageren Silas Emil Birkedal, der er elev på Roskilde Katedralskole.
(Tilsendt postering)


Se også
Stram Kurs-hater er kendt trusselmager

2 comments:

  1. Jeg forstår ikke helt hvordan dette kan opfattes som en trussel, da drengen bare ytrer sin holdning, såvel som Paludan gør de i sine mange prædikener.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trusler og injurier og opfordring til terror og en del andet er ikke omfattet af ytringsfriheden.

      Delete