Thursday, 20 September 2018

Forsvundet voldtægtsmand var en del af Løkkefondens integrationsprojekt
Hvert år bruges millioner af kroner på at få utilpassede indvandrere til at blive gode danske statsborgere. Men faktum er, at mange af disse millioner forsvinder ned i et stort hul. Senest har statsminister Lars Løkke Rasmussen personligt hældt millioner i et sådan integrationsprojekt. Foreløbigt resultat for en af deltagerne i integrationsprojektet: Dømt to gange for voldtægt og adskillige voldsdomme for personfarlig kriminalitet og p.t. på flugt fra politiet.

"Ligeværdigt individ" sådan en betegnelse kan du få i et arbejds- og integrationsprojekt finansieret af statsminister Lars Løkke Rasmussens fond Løkkefonden, der skal hjælpe "friske drenge", der skal på ret kurs.

Nogle af de mange millioner, som Lars Løkke Rasmussen har uddelt via Løkkefonden, er blandt andet gået til projektet Linie 10 i Høje Taastrup.

Der deltager en masse friske unge mænd i projektet i Høje Taastrup. En af de, der har været aktiveret hos Linie 10, er den netop dømte voldtægtsmand - palæstinensiske Wasim Essam Hajress, der forlod retten, inden han fik sin dom, og nu er på flugt fra politiet (se tidligere postering om den bizarre hændelse her på bloggen).

Her ses Wasim Essam Hajress med en kvinde, han kalder "my love" i 2017. Senere i april 2018 voldtog han en teenagepige i en kælder i Roskilde sammen med en ven.Her er Wasim Essam Hajress' egen dokumentation af, at han har været en del af Linie 10.
På Linie 10's hjemmeside kan man se Lars Løkke Rasmussen, Danmarks statsminister, støtte det projekt, som voldtægtsmanden Wasim Essam Hajress var en del af. Løkkefonden har doneret hele 8,6 millioner kroner til projektet.
Løkkefonden glæder sig over sin indsats. Her er en pressemeddelelse fra fonden, der fortæller om millionerne til projektet. Et projekt, der altså drog omsorg for en palæstinensisk voldtægsforbryder og voldsmand.

Manden, der udtaler sig herunder på vegne af Lars Løkke Rasmussen og Løkkefonden, er i øvrigt tv-værten Bubber 's bror - Frederik Meyer.

Herunder kan man se, at Wasim Essam Hajress, der er dømt for to voldtægter og for voldskriminalitet, oplyser, at han har gået på Linie 10 i Høje Taastrup.

Et spørgsmål trænger sig på:

Er Lars Løkke Rasmussen og Løkkefondens indsats overfor de "friske drenge" en succes, hvis de dømmes for adskillige tilfælde af vold og to tilfælde af voldtægt?

Wasim Essam Hajress blev 6. september 2018 dømt for voldtægt af en teenager i Roskilde, men det lokale politi i Roskilde mente ikke, at Wasim Essam Hajress skulle varetægtsfængsles frem til, at sagen kom for retten. Resultat? Ingen aner i dag, hvor Wasim Essam Hajress opholder sig.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på 114, hvis man har set Løkkefondens tidligere elev. En såkaldt "frisk ung mand".


Her ses Wasim Essam Hajress med en kvinde på sin Facebookprofil.Spørgsmålet er, hvorvidt Lars Løkke Rasmussens fond og gode hensigter virker i virkeligheden.

Hvorfor hører vi ikke om de fejlslagne resultater fra statsministeren?
Den friske unge voldtægtsmand Wasim Essam Hajress, der nu er på flugt fra politiet.


Se også
Muslim dømt for voldtægt af teenager i kælder: Politiet mente ikke, at det var nødvendigt at varetægtsfængsle ham, så da han blev dømt, var han væk

No comments:

Post a comment