Friday, 14 September 2018

Er det Jensen, der svindler?Svindlen med SU - Statens Uddannelsesstøtte - er steget markant fra 2016 til 2017. Ud af de 66 sager om svindel med SU viste det sig, at indvandrere stod bag 50 af tilfældene. Omkring 75 procent af svindel med SU foregår altså i indvandrerkredse.

Det ville Jyllands-Posten gerne illustrere med et foto og valgte ovenstående brevsprække som illustration.

Er det særlig repræsentativt for svindlen med SU - som altså for 75 procents vedkommende udføres af indvandrere - at bruge det danske efternavn Jensen som illustration af problematikken?

Er Jyllands-Posten ude på at gemme sandheden bag deres artikel? Eller er avisen, der for 13 år siden gav danskerne Muhammedtegningerne, blevet politisk korrekt?

I Jyllands-Postens artikel om SU-svindel kan man læse om to familier fra Korsør og Slagelse, der blot har skiftet adresse på deres børn. Så børnene fra Slagelse boede proforma i Korsør. Og omvendt. Det kostede staten over 200.000 kroner, at familierne lavede det lille trick.

Jyllands-Posten bør spørge sig selv: Tror avisen, at der stod "Jensen" på postkassen hos bare én af de to familier, der udførte svindlen?

Jyllands-Posten - hvis du vil vide MINDRE!


(Tilsendt postering)


Se også
Førtidspension: Ordblind tyrker fremturer på formfuldendt dansk

Ishøj Kommune: Ordblind tyrker får livsvarig førtidspension

No comments:

Post a comment