Saturday, 29 September 2018

Ekstra Bladet bragte nazi-løgn: Kendt rød journalist støtter fake news
De fleste journalister prøver at skjule deres venstreorienterede standpunkter. Men nogle gange lader de sløret falde. Senest var det en særlig kendt journalist, der bekendte rød kulør.

Ville du bryde sig om at blive udstillet som en heilende nazist på forsiden af Ekstra Bladet? Det måtte politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs opleve. Ekstra Bladet havde fundet et enkelt billede fra en video, ud af tusindvis af billeder, og pludselig kunne avisen fremstille det som om, at Rasmus Paludan var en heilende nazist.

Alle ved, at det er Ekstra Bladets metoder. Men hvem støtter op om det? En mangeårig journalist, der har været ansat for licensfinansierede midler på Danmarks Radio og flere gange har været nomineret til fornemme journalistpriser, bekendte i denne uge kulør. Som ræverød. Journalistens dagsorden skal frem, koste hvad det vil. Om så sandheden bliver offer i processen, spiller ingen rolle.

Mød den tidligere BZ'er, fra den venstreekstremistiske BZ-gruppe, der virkede med vold mod politiet, og senere feterede journalist Kenan Seeberg.

Her sidder Kenan Seeberg i en designerstol, der koster det samme som en dyr brugt bil. På et københavnsk luksushotel.Radio24syv havde som det eneste store medie opsnuset fake news-nazist artiklen fra Ekstra Bladet. I studiet konfronterer Radio24syv's journalist Asger Juhl Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro med avisens fremgangsmåde. Karen Bro afviser alt og siger, at hun ikke kan genkende, at politikeren Rasmus Paludan bliver udstillet som nazist på det foto, som Ekstra Bladet bragte. Faktisk kalder studieværten Asger Juhl chefredaktør Karen Bro for løgner, fordi hun så tydeligt ikke kan stå på mål for sin journalistiske metode.

Her ses Karen Bro med et lille smil, mens hun afviser alt:Men historien ruller videre på Radio24syv's Facebookside, da en lang række personer kommenterer Ekstra Bladets falske historie. En af de, der skriver på Radio24syv's Facebookside, er den venstreorienterede journalist Kenan Seeberg. I mange år lavede Kenan Seeberg udsendelser om fakta, dokumentar og underholdning til den danske befolkning på Danmarks Radio. Senere kom Kenan Seeberg til aviserne Ekstra Bladet og BT.Kenan Seeberg mener simpelthen, at hvis man ikke er enig med en politiker som Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der ønsker en stram indvandringspolitik, så må man "gå til stålet overfor ham" og kalde ham nazist. Hvilket i praksis betyder at sprede falske rygter og løgne om Rasmus Paludan.

Kenan Seeberg har to gange været nomineret til den fornemme Cavlingpris. Som andre journalister nominerer deres kolleger til. Seeberg vandt dog ingen af gangene, og alle de, der i årevis har betalt Seebergs løn på Danmarks Radio, må glæde sig over resultatet.

Herunder ses Kenan Seeberg i 1982 som en del af den voldsprægede BZ-bevægelse i København, der var kendt for at gå voldeligt til værks i gaderne. Kenan Seeberg har aldrig forladt sit politiske ståsted og er den dag i dag venstreorienteret. Og det ses direkte på Kenan Seebergs journalistiske metode. Dem Kenan Seeberg ikke er enig med, "dem skal man gå til stålet overfor".Her ses Kenan Seeberg en del år efter sin BZ-ungdom, hvor han er ude at samle ind til flygtninge hos de danske borgere, der også betalte hans løn på Danmarks Radio. Som de fleste andre journalister elsker Kenan Seeberg flygtninge, multikultur og islam.Karaktermord - som Ekstra Bladets karaktermord på Rasmus Paludan - ligger ikke fjernt for Kenan Seeberg. Det var netop Kenan Seeberg, der lavede et karaktermord på den folkekære forfatter Jørgen Leth, der måtte igennem en shitstorm af episke dimensioner grundet Kenan Seeberg og Ekstra Bladets artikler. Jørgen Leth mistede sit elskede job på TV 2 som Tour de France kommentator.

Her Ekstra Bladet fra september 2005. Det var Kenan Seeberg, der førte pennen, da avisens karaktermord på Jørgen Leth blev eksekveret.
Kenan Seeberg var journalisten, der startede den forfærdelige heksejagt på Jørgen Leth, der blot havde skrevet en bog om sit erotiske liv. Men Kenan Seeberg og Ekstra Bladet ville have Jørgen Leth ned med nakken og fremstillede forfatteren som om, han holdt sexslaver i sit hus på Haiti. Præcis som Kenan Seeberg og Ekstra Bladet begik karaktermord på Jørgen Leth, udskammer Ekstra Bladet nu politikeren Rasmus Paludan som heilende nazist. Og det sker med fuld støtte fra Kenan Seeberg. Intet middel er helligt, når hadske venstreorienterede journalister hader andre.

Her kan man se, at Kenan Seeberg er journalist på historien om Jørgen Leth.


Følgende citat blev rundsendt til Ekstra Bladets medarbejdere den dag, Kenan Seeberg skrev artiklen. Det er tydeligt, at Ekstra Bladet havde et formål med sin såkaldte "journalistik".Senere kom en chefredaktør fra en avis i samme bladhus (Tøger Seidenfaden fra Politiken, red.) som Kenan Seebergs arbejdsplads dog med en undskylning til Jørgen Leth. Men da var det for sent. Jørgen Leth var fyret fra TV 2 og mange af sine andre arrangementer Takket være Kenan Seeberg. En journalist, der gør sig i og bifalder karaktermord.


(Tilsendt postering)

*

UPDATE

Frantz Gundelach skriver i en kommentar til denne artikel følgende på Facebook:

"“... ses i 1982 som en del af den voldsprægede BZ-bevægelse ...”
Det er ukorrekt. Den militante, “voldsprægede” del af BZ-bevægelsen opstod først efter rydningen af Allotria i 1983."


Det er ikke korrekt, hvad Frantz Gundelach skriver. BZ-bevægelsen var præget af vold også før 1983. Det dokumenterer denne artikel fra Ekstra Bladet.  


*

UPDATE 2

Kenan Seeberg er blevet fyret fra BT.

*

UPDATE 3

Frantz Gundelach giver på Facebook ikke meget for Ekstra Bladet som kilde. Så her er nogen artikler fra Politiken, der dokumenterer, at BZ-bevægelsen var voldelig inden 1983.

Se også
Terrorist-Omars ven var vært på Guldtuben på TV 2

No comments:

Post a comment