Friday, 21 September 2018

DR Propaganda: Danmarks Radio til kamp for fætter-kusine-ægteskaberDet er ikke mange dage siden, at Danmarks Radio opfordrede danske kvinder til at date en muslimsk mand. Krogen var, at muslimske mænd - ifølge DR's kilde - er mere gentlemen end danske mænd.

Nu er DR så ude i en ny omgang propaganda for islam og denne ideologis skikke. I en artikel på DR's hjemmeside fortælles der om fætter-kusine-ægteskaber.

Fætter-kusine-ægteskaber er efterhånden meget sjældne mellem etniske danskere. Men i takt med at Danmark befolkes med hundredtusindvis af personer med rødder i Mellemøsten, der stadig praktiserer fætter-kusine-ægteskaber, oplever myndighederne i Danmark stadig flere flere handicappede og retarderede børn.

DR har valgt ikke at bruge et mellemøstligt par i artiklen om fætter-kusine-ægteskaber. Til trods for at denne praksis ikke er særlig udbredt blandt danskere, men derimod langt mere udbredt blandt indvandrere. Parret i DR's artikel er anonyme, og man kan ærlig talt blive lidt i tvivl om, hvorvidt parret overhovedet eksisterer. Hvorfor der benyttes anonyme kilder i en livsstilsartikel, melder DR intet om.


I Tyrkiet er det så populært at gifte sig ind i sin egen familie, at hele 21 procent af alle tyrkiske ægteskaber er mellem en fætter og kusine. Og tager du ud på landet i Tyrkiet i de mindre byer, så er tallet helt oppe på 40 procent.

Og den kultur er derfor også kommet til Danmark sammen med de mange tyrkiske statsborgere, der nu opholder sig indenfor Danmarks grænser.

Tilbage i 1999 havde 26 procent af alle retarderede børn i København rødder i mellemøsten.

I 2011 beskrev fagbevægelsens nyhedsorgan Avisen.dk (ved journalist Anders Lind Jørgensen), at indvandreres retarderede børn fylder de danske specialskoler


Genetisk overlæge fra Odense Universitetshospital - Kirsten Rasmussen - har tidligere udtalt følgende i danske medier : "Man bør fortælle forældrene og de unge om, at de har større risiko end normalt for at få et handicappet barn."

Den slags anbefalinger vælger DR at se stort på. DR ønsker nemlig, at mellemøstlig kultur bliver accepteret og en del af Danmark.

Mon DR's forbillede i virkeligheden er Saudi-Arabien? I Saudi-Arabien er over 50 procent af alle ægteskaber mellem en fætter og kusine.

Det er ikke første gang, DR reklamerer for Islam. DR har afholdt eid-fester for tusindvis af muslimer, lavet børne-tv om muslimske tørklæders skønhed (forklædt som mode-tv) og senest har DR lavet artikler om, at man som dansk kvinde burde prøve en muslimsk gentleman (den muslimske gentleman ønsker dog ikke at stå ved forholdet til sin danske kæreste selv efter fire år).

DR's artikel om fætter-kusine-ægteskaber er skrevet af journalist Anna Sol Jørgensen. Mere om Anna Sol Jørgensen de kommende dage.


(Tilsendt postering)


Se også BT's artikel Indvandreres indavl koster millioner

»Emnet er for følsomt« (om indavl i Sverige)

Forsvundet voldtægtsmand var en del af Løkkefondens integrationsprojekt

No comments:

Post a comment