Friday, 27 July 2018

Rasmus Paludan og Stram Kurs i Hundige: “Du skal dø … Du skal rammes! Jeg smadrer dig! Jeg sørger for at du blive ramt.”To personer forsøger at intimidere Stram Kurs og Rasmus Paludan under en demonstration. (Foto: Uriasposten)


Interessant postering på Uriasposten:


"Sidste fredag demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs i Hundige, og vanen tro kunne lokale muslimer ikke lade selskabet demonstrere i fred. “Hvor er ham der politikeren?” råbte to unge indvandrere, angiveligt medlemmer af Brothas, før de gik amok i trusler. I modsætning til angribere ved tidligere demonstrationer var Paludan ikke blot en tilfældig dansker. Den ene af dem blev anholdt og bliver forhåbentligt sigtet for trusler. Det er stadig ulovligt, selvom Paludan får tre af slagsen (dødstrusler, red.) om dagen. Herunder en kort video fra episoden.


Den buttede: Fuck af med dig dit fucking svin, mand. Fuck af med dig din racist, mand. Bare fordi der er politi, mand. … din lille luder, mand. Din lille lud … Sluk det der kamera, fjern det der kamera fra mig.

Den lyse: Du gør det for at provokere folk, mand. … Du skal dø, mand. Du skal rammes! Jeg smadrer dig! Jeg sørger for, at du bliver ramt, mand. Bare vent fucking at se. Den der skudsikker vest, den beskytter ikke dit hoved, min ven.


(Fotos: Uriasposten)

Tidligere i denne uge var Stram Kurs på besøg i Slagelse (Ringparken) (Nordbyen, red.) og Korsør (Motalavej). Fra Sjællandske Nyheder, der gør offer til skurk – Islamkritikers visit vækker vrede. (Artiklen i Sjællandske er skrevet af journalist Carsten Lysdal, red.)


“Advokaten Rasmus Paludan, som siden 2017 har gjort sig vældigt – flere steder uheldigt – bemærket qua sin rolle som stifter af partiet Stram Kurs, har de seneste to dage gæstet Slagelse og Korsør. Vel at mærke Ringparken og Motalavej, hvor han ikke holdt sig tilbage med eksempelvis at kalde profeten Muhammed for pædofil og i det hele taget tale dunder til muslimer, som han mener dominerer det danske samfund.

Hans noget kontroversielle væsen, som tidligere har affødt skub fra en 14-årig, der hoppede over minestrimlen i Hundige, og tilråb af de mere grovkornede i Vollsmose, er flere steder ugleset. …

Rasmus Paludan blev tirsdag modtaget i skæret fra røgbomber og af demonstranter – flere maskeklædte – som ikke ligefrem havde roser til overs for advokaten.”"


Se også
Rasmus Paludan postede en video på YouTube - du bliver rystet over, hvad der så skete

1 comment: