Tuesday, 17 July 2018

Ingen regning: Produktionsskole lavede gratis valgvideo for Enhedslisten 's Gyda HedingGyda Heding, der er medlem af Borgerrepræsentationen i København for Enhedslisten, har senest gjort sig bemærket med indkøbet (som medlem af Københavns Billedkunstudvalg) af billedkunstneren Jakob Jakobsen 's papirværk om døde politiske modstandere.

Her lidt om Gyda Hedings seneste valgkamp. 

På overfladen en uskyldig video. Men se hvem, der har haft det dyre udstyr ude for at hjælpe med at optage og klippe Gyda Hedings valgvideo.

To elever - Oscar Momberg og Tobias Stenfors - fra produktionsskolen KUBA i København.
Enhedskommunisten Gyda Heding får altså hjælp fra en skole, der får alle sine penge fra Københavns Kommune

Det kan man se i KUBA's egen beskrivelse fra 2017.

En venstreorienteret politiker kan altså få lavet en valgvideo, der normalt ville koste tusindvis af kroner, helt gratis. For udstyr, der er købt for kommunens penge.

17.200 gange blev Gyda Hedings valgvideo vist. Og Gyda Heding blev valgt ind, så nu kan Gyda Heding sikre KUBA endnu flere penge som tak for hjælpen med videoen.

Mon KUBA også producerede valgmateriale for politikere fra Dansk Folkeparti? 


Produktionsskolen KUBA går ind for et forpligtende produktionsfællesskab. En formulering, der kunne være hentet i det gamle USSR.(Tilsendt postering)

*

UPDATE

(Gyda Heding skriver på sin Facebookprofil: "Kuba producerede også valgvideoer for konservative, radikale og alternativet . Så drop lige løgnen.")


Se også
Studievært Mette Vibe Utzon 's datter danner par med islamist, der hylder terroristen Omar El-Hussein


No comments:

Post a comment