Friday, 15 June 2018

FAKTATJEK: Alt det Detektor ikke fortæller om The Real Service & Security (TRSS)

 
Danmarks Radio 's Detektor 's har lavet en artikel om Nye Borgerlige 's Mette Thiesen 's Facebookopslag om sharia-vagter på Rådhuspladsen. Blandt andet har Detektor talt med vice-direktøren i vagtfirmaet The Real Service & Security (TRSS) - Mohammad Haidar. Detektor skriver:


"Det er gruppen "Muslimsk lokalhjælp", der stod bag arrangementet på Rådhuspladsen, og medarrangør Kenneth Virkelyst Nielsen fortæller, at vagtfirmaet The Real Service & Security (TRSS) stod for sikkerheden.

Mohammad Haidar, der er vice-direktør i TRSS, bekræfter, at det er to af deres vagter, der fremgår på billederne i Mette Thiesens opslag.

- Vi havde fire vagter til arrangementet på Rådhuspladsen, og de var selvfølgelig ikke bevæbnede. De havde et helt almindeligt vagtbælte på med handsker, håndjern og lommelygte, siger Mohammad Haider."

*

Vagtbæltet synes imidlertid at være det eneste almindelige ved The Real Service and Security (TRSS): Her er lidt af det Detektor har valgt at fortie om The Real Service & Security (TRSS).

Materiale tilsendt bloggen:


The Real Service and Security (TRSS) er et enkeltmandsfirma, der tegnes af Ahmad Meshal.

Ahmad Meshal bor i en toværelseslejlighed i Gentofte.

The Real Service and Security (TRSS)'s firmaadresse er et revisionsfirma - WA Revision, der ligger på Ørnevej 60, stuen th. i 2400 København NV. 

WA Revision er tegnet af Wisam Adel Abdul-Wahab Ahmad.

Det firma er noget af en rodebunke. På samme adresse har Wisam Adel Abdul-Wahab Ahmad haft registreret andre navne på sit firma, før det fik navnet WA Revision. Altså på det samme CVR-nummer.

Før hed revisionsfirmaet blandt andet Engløbet Kiosk, og engang var det RS Regnskab. Men Wisam Adel Abdul-Wahab Ahmad har på samme CVR-nummer og på samme adresse som The Real Service and Security (TRSS) været direktør for M&B Service, der blandt andet lavede rengøringsarbejde.

Pludselig gik Wisam Adel Abdul-Wahab Ahmad af som direktør og en anden direktør Rizgar Ghallani - en muslim fra Storbritantien - blev sat ind. Og vupti ... i august 2016 gik selskabet konkurs. Det kunne ligne svindel med selskabstømning. Men det kan Detektor passende undersøge nærmere. 

På adressen Ørnevej 60 har også været registreret en muslimsk cykelhander - Rundel Cykler, og Wisam Adel Abdul-Wahab Ahmad har haft revisonsfirma på samme sted som en slikbutik i Søborg på Søborg Hovedgade. 

The Real Service og Security (TRSS) er godkendt som vagtfirma af politiet. Allah vide hvordan man kan blive godkendt som vagtfirma, når man bor i en toværelses lejeleglighed, og ens firma har adresse hos et revisionsfirma med en tvivlsom historie? 

Noget tyder på, at vi ikke har et gøre med et reelt vagtfirma, men et muslimsk skuffeselskab, der har til huse hos et revisionsfirma.

Men hvad laver The Real Service & Security (TRSS)?

The Real Service & Security (TRSS) sponsorerer blandt andet skønhedskonkurrencen Miss Copenhagen 2016 (KUN FOR ETNISKE PIGER - ikke-danskere med andre ord).

Det ligner fuldtonet racisme, vi har med at gøre her. Kan man forestille sig en lignende konkurrence kun for hvide kvinder? Læg i øvrigt mærke til at man ikke siger kvinder, men piger. 

The Real Service & Security (TRSS) er også vagtfirma. Ved religiøse muslimske foreninger. Her Hamsah foreningen / Hamsa Folkelig Kultur.Her sidder alle muslimerne på Løjtegårdsskolen i Kastrup i august 2017, og vagter, der også er muslimske, står i døren. 

The Real Service & Security (TRSS) modtog også en hæderspris for deres arbejde. Fra den muslimske Hamsah foreningen. 

The Real Service & Security (TRSS) er også vagter for et tyrkisk arrangement også på Rådhuspladsen. 


Og her håber arrangørerne af ramadan-arrangement på Rådhuspladsen, at "Allah må belønne dem (The Real Service & Security (TRSS), red.) stort ️". 
The Real Service & Security (TRSS) skriver Ramadan Mubarak til alle muslimer på deres Facebook.The Real Service & Security (TRSS) er ikke bare vagtfirma for bønnen på Rådhuspladsen. De er sponsorer ligesom for den muslimske modekonkurrence.På alle de billeder, som The Real Service & Security (TRSS) lægger ud af deres medarbejdere, er medarbejderne af arabisk udseende.

Alle kommentarer og likes på The Real Service & Security (TRSS)'s Facebookside stammer stort set fra muslimer.  
Dette er bare et lille udsnit af likes og kommentarer. Dette er et muslismsk vagtfirma. The Real Service & Security (TRSS) synes ud fra det tilgængelige materiale kun at arbejde med muslimske arrangementer, og The Real Service & Security (TRSS) sponsorere kun muslimske arrangementer. 

Politiet synes ikke at checke særlig godt i forhold til de firmaer, de godkender som vagt- og sikkerhedsfirmaer. Man skulle mene, at en politigodkendelse afhænger af, om der er tale om reelle firmaer med en rigtig adresse ... ikke en toværelses lejelejlighed  i Gentofte .... og ikke en firmaadresse hos et tvivlsomt muslimsk revisionsfirma, der også har været konkursramt rengøringsfirma og kiosk på samme CVR-nummer.
Her er The Real Service & Security (TRSS)'s adresse i 2400 København Nordvest.


Se også
Hijabi porn

Sydkysten Gymnasium: Studie- og ordensregler gælder ikke for truende muslimske elever
No comments:

Post a Comment