Saturday, 24 March 2018

Facebook: Hitler under lokumsbrættet er okay; Muhammed er ikkeI Matador har grisehandler Oluf Larsen et billede af Adolf Hitler under lokumsbrættet. På grisehandlerens lokum hænger der desuden billeder af Benito Mussolin, Josef Stalin, den spanske diktator Franco og Provst Mejer (fordi provsten med Oluf Larsens ord er "en stor lort!").

I dag er de totalitære europæiske bevægelser som fascisme, kommunisme og nazisme forlængst nedkæmpet, og kristendommens fundamentalister er i den grad tøjlet på det europæiske kontinent. Til gengæld protesterer flere og flere danskere mod islamismen ved at sætte billeder af Muhammed på deres lokumsbræt. Men det må man ikke for Facebook. Mens det ikke er noget problem for Facebook, at brugerne poster fotos, hvor Adolf Hitler er placeret under lokumsbrættet, udløser det øjeblikkelig karantæne fra Facebooks censurkorps, hvis Muhammed placeres samme sted.


Se også
Grisehandler Oluf Larsen fra Matador havde et billede af Adolf Hitler under sit lokumsbræt. I dag har danskerne Muhammed under lokumsbrættet.

No comments:

Post a comment